Ολυμπιακός: Με πολλές απουσίες στην επιθετική γραμμή γίνονται τις τελευταίες ημέρες οι προπονήσεις των Ερυθρόλευκων μιας και με τις εθνικές του ομάδες είναι οι Ελ Κααμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να περιμένει την επιστροφή τους μιας και πλέον άπαντες στην ομάδα μετράνε αντίστροφα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Πάντως ο Ισπανός τεχνικός έχει λόγους να χαμογελάει, αφού είδε τον Φραν Ναβάρο να σκοράρει τρεις φορές κόντρα στη δεύτερη ομάδα, κάτι που του δείχνει πως μπορεί να αποτελέσει λύση στο παιχνίδι με την Ένωση, αφού και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός.

Βέβαια με τον ποιον επιθετικό θα παίξει ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΑΕΚ θα το δείξει και η κατάσταση που θα επιστρέψουν στου Ρέντη οι διεθνείς, ενώ πάντα στα υπόψιν του Μεντιλίμπαρ είναι και ο Ελ Αραμπί αν χρειαστεί, με τον Ναβάρο πάντως να δείχνει θέληση για να προσφέρει σε αυτό το πολύ σημαντικό φινάλε της σεζόν για την ομάδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10αρι από Αγγλία θέλει να φέρει στην ΑΕΚ ο Άλβες - Λίστα με 6 "διαμάντια" σε Αλμέιδα - Ξεχωρίζει ο Ντιαλό!