Facebook Pixel Sportdog.gr | Δημοσίευμα στην Ισπανία για Ιωαννίδη και Σεβίλλη: «Το μαργαριτάρι του ελληνικού ποδοσφαίρου»
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-29 10:28:00

Δημοσίευμα στην Ισπανία για Ιωαννίδη και Σεβίλλη: «Το μαργαριτάρι του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Sportdog Team

Γράφουν πως βρίσκεται στο στόχαστρο του συλλόγου της Ανδαλουσίας, αλλά ενδιαφέρονται επίσης Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Αταλάντα.

Με τίτλο: «Το μαργαριτάρι» του ελληνικού ποδοσφαίρου που παρακολουθεί η Σεβίλλη», η Mundo Deportivo γράφει για τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «η Σεβίλλη ενδιαφέρεται για τον Έλληνα επιθετικό Φώτη Ιωαννίδη, που θεωρείται η φετινή αίσθηση του ελληνικού ποδοσφαίρου λόγω των συγκλονιστικών του αριθμών στις τάξεις του Παναθηναϊκού , όπου έχει ήδη 20 γκολ και επτά ασίστ σε 36 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις».

Επίσης, όπως αναφέρει ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Μπρούνο Αντράντε, η Σεβίλλη και η Αταλάντα είναι δύο από τις επιλογές που έχει ο 24χρονος επιθετικός για τον οποίο ενδιαφέρεται η Σπότρινγκ Λισαβόνας.

«Η Σεβίλλη σχεδιάζει να αλλάξει χαρτιά στο μέτωπο της επίθεσης, αν και τα νούμερα που κινούνται από τον Έλληνα δεν είναι στα μέτρα της. Αν και ο Ιωαννίδης αποτιμάται στα 10 εκατομμύρια ευρώ στο Transfermarkt, ο σύλλογος του ζητά 15 εκατομμύρια ευρώ σε σταθερούς όρους συν άλλα 5 εκατομμύρια», γράφει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags