Facebook Pixel "Υπόκλιση" Κέτσε σε Αθανασιάδη: "Ήταν ο ήρωας του αγώνα..."
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-31 23:14:00

"Υπόκλιση" Κέτσε σε Αθανασιάδη: "Ήταν ο ήρωας του αγώνα - Προβάδισμα για τον τίτλο η ΑΕΚ αν..."

Sportdog Team
"Υπόκλιση" Κέτσε σε Αθανασιάδη: "Ήταν ο ήρωας του αγώνα - Προβάδισμα για τον τίτλο η ΑΕΚ αν..."

Για την φοβερή εμφάνιση του Έλληνα τερματοφύλακα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό μίλησε στο σχόλιό του ο έμπειρος ρεπόρτερ που αναφέρθηκε και στο πως η Ένωση μπορεί να είναι το φαβορί για τον τίτλο.

Κώστας Κετσετζόγλου: Το δικό του σχόλιο μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκανε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ, όπου μεταξύ άλλων "υποκλίθηκε" στην εμφάνιση του Γιώργου Αθανασιάδη, ενώ μίλησε και για το πως η Ένωση μπορεί να γίνει το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και φέτος.

«Ήταν ένα τρομερό παιχνίδι, από τα καλύτερα που έχουμε δει σε αυτό το γήπεδο. Ήταν σαν τελικός πρωταθλήματος, γιατί ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλός, ο καλύτερος που έχουμε δει στην OPAP Arena ανεξάρτητα από αποτελέσματα. Η ΑΕΚ ήταν πιο συντηρητική, προφανώς υπήρχε στόχευση να πάει το παιχνίδι στα σίγουρα και να χτυπήσει το παιχνίδι στο τέλος με παίκτες που είναι ουσιαστικά βασικοί. Αυτοί έκαναν και τη διαφορά, όπως ο Μάνταλος και ο Ελίασον στο τέλος. Τεράστιο ρόλο έπαιξε ο Αθανασιάδης. Ένας τερματοφύλακας που είχαμε τελευταίες εικόνες στο παιχνίδι των Σερρών και με τον Άγια, βρέθηκε ξαφνικά στην ενδεκάδα, αλλά έκανε 3-4 καίριες επεμβάσεις και έδωσε σιγουριά στην ομάδα. Ήταν ο ήρωας του αγώνα.

Η ΑΕΚ επίσης μπορούσε να σκοράρει, αλλά δεν είχε σε πολύ καλή μέρα αρκετούς παίκτες που είναι καθοριστικοί για την ομάδα, όπως ο Γκαρσία και ο Πινέδα. Ήταν αρκετές μέρες εκτός ρυθμού, αλλά κράτησε το μηδέν παρά τις μεγάλες ευκαιρίες του Ολυμπιακού και πέτυχε αυτό το εκπληκτικό γκολ όταν ο αντίπαλος είχε πιστέψει πως θα πάρει το παιχνίδι και η άμυνά του δεν ήταν τόσο προσεκτική. Πήρε έτσι ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να έρθει και ισόπαλο.
 
Σημασία έχει πως η ΑΕΚ ξέφυγε στους έξι από τον Παναθηναϊκό, στους οκτώ από τον Ολυμπιακό και είναι στο +2 από τον ΠΑΟΚ. Έχει αρχίσει ιδανικά τα playoffs, αλλά πρέπει να βελτιώσει κάποια πράγματα και κάποιοι παίκτες να δώσουν περισσότερα. Το καλό είναι ότι εκτός του Στάνκοβιτς δεν έχει απουσίες, οπότε μπορεί με κάποιες αλλαγές ο Αλμέιδα να φρεσκάρει την ομάδα. Την Τετάρτη την περιμένει ένας ακόμη τελικός. Αν η ΑΕΚ δεν χάσει στη Λεωφόρο θεωρώ ότι παίρνει ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα, εφόσον κερδίσει και τον ΠΑΟΚ την Κυριακή», είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό με... Άγιο Κίριλ - Ο Λουτσέσκου "ξετύλιξε" το δώρο Τερίμ - Κλειδώστε τον Κοτάρσκι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags