Κάπως έτσι, υπάρχει το πλάνο να μοιραστεί όσο περισσότερο και πιο χρηστικά για την ομάδα γίνεται ο χρόνος συμμετοχής στους παίκτες. Διαφοροποιήσεις αναμένεται να έχουμε – σε σχέση με την ενδεκάδα στην Λεωφόρο – σε όλες τις γραμμές με εξαίρεση το τέρμα, όπου ο Κοτάρσκι συνεχίζει κάτω από τα δοκάρια.

Με τους Μπάμπα και Σάστρε να έχουν επανακάμψει από τραυματισμούς – ενόψει και των δυο αγώνων που έρχονται – θεωρείται πιθανό να πάρουν χρόνο συμμετοχής για να βρουν ρυθμό, με πιο safe επιλογή να είναι σε κάποια φάση του αγώνα να έρθουν από τον πάγκο. Στο δεξί άκρο της άμυνας παίζει μια θέση ανάμεσα σε Βιεϊρίνια και Γιόνι στα δεξιά, ενώ στα στόπερ πολύ πιθανό είναι να πάρει ανάσες ένας εκ των Κουλιεράκη – Κεντζιόρα.

Στα χαφ είναι μια καλή ευκαιρία για να φρεσκάρει τις ιδέες ο Λουτσέσκου με τον Οζντόεφ να παίρνει φανέλα βασικού, ενώ σε ότι αφορά την μεσοεπιθετική γραμμή όλα δείχνουν, με τις επιλογές που υπάρχουν να δούμε τον Ντεσπόντοφ πάλι βασικό αλλά στα αριστερά, με τους Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς να φτιάχνουν την τριάδα.

Στην κορυφή της επίθεσης μοιάζει να είναι μονόδρομος η επιλογή Σαμάτα για την ενδεκάδα, με τον Λουτσέσκου να ποντάρει στον Αφρικανό για ένα τέτοιο παιχνίδι στην Τούμπα.

Πηγή: sfina.gr