Facebook Pixel To... ξεκαθάρισε ο Κέτσε - Το μεγάλο "πρέπει" της ΑΕΚ για τη συνέχεια
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-07 23:45:00

To... ξεκαθάρισε ο Κέτσε - Το μεγάλο "πρέπει" της ΑΕΚ για τη συνέχεια - "Φώναξε" το πρόβλημα και με ΠΑΟΚ

Sportdog Team
To... ξεκαθάρισε ο Κέτσε - Το μεγάλο "πρέπει" της ΑΕΚ για τη συνέχεια - "Φώναξε" το πρόβλημα και με ΠΑΟΚ

Το δικό του σχόλιο μετά την ισοπαλία της Ένωσης κόντρα στον ΠΑΟΚ έκανε ο έμπειρος ρεπόρτερ που στάθηκε στην επόμενη ημέρα της ομάδας, αλλά και τα επαναλαμβανόμενα λάθη που πληρώνει το σύνολο του Αλμέιδα.

Κώστας Κετσετζόγλου: Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κρατήσει το 2-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και για το γεγονός ότι υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα στη διαχείριση φάσεων σαν αυτές που έφερε την ισοφάρισε ο Δικέφαλος του Βορρά μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, όπου και μίλησε και για την επόμενη μέρα της ομάδας.

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, την προηγούμενη Κυριακή τέτοια ώρα γινόταν χαμός με ένα γκολ στο 91' και σήμερα έγινε το ανάποδο σε ένα ματς, που φαινόταν, ουσιαστικά, ότι η ΑΕΚ το έχει κερδίσει. Από την κανονική διάρκεια είχε να της συμβεί αυτό. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι, που πήγε πολύ καλά. Ο ΠΑΟΚ ήταν ακίνδυνος, η ΑΕΚ έβαλε ένα φανταστικό πρώτο γκολ και πέρασε το πρώτο ημίχρονο χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Προσπάθησε να κάνει κάτι, που δείχνει ότι δεν μπορεί να κάνει: Να κρατήσει αποτέλεσμα. Δέχθηκε ένα γκολ από πεσμένο παίκτη ανάμεσα σε τρεις παίκτες της. Ακόμα και ο Αθανασιάδης μπορούσε να κάνει κάτι και να πιάσει την μπάλα. Έχει πρόβλημα η ΑΕΚ στη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων. Για μένα πρέπει να βρει τον εαυτό της η ΑΕΚ και να κάνει καλό φίνις», είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Λάθος με Γιόβετιτς, κέρδος ο Άμπι - Φωνές Μεντιλίμπαρ σε Μάρτινς να γίνει… Φορτούνης - Είδηση για Μασούρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags