Facebook Pixel Sportdog.gr | Κετσετζόγλου: "Όλες οι ομάδες διεκδικήτριες, εντυπωσιακό πρωτάθλημα για... στημένο που λέει ο Κούγιας"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-08 12:06:00

Κετσετζόγλου: "Όλες οι ομάδες διεκδικήτριες, εντυπωσιακό πρωτάθλημα για... στημένο που λέει ο Κούγιας"

Sportdog Team
Κετσετζόγλου: "Όλες οι ομάδες διεκδικήτριες, εντυπωσιακό πρωτάθλημα για... στημένο που λέει ο Κούγιας"

"Καρφί" του γνωστού δημοσιογράφου για την κίνηση του Ολυμπιακού και τις μηνύσεις που ετοιμάζουν οι Ερυθρόλευκοι για στημένα πρωταθλήματα.

Στο ζήτημα διαχείρισης των αγώνων στους οποίους προηγείται η ΑΕΚ στάθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το 2-2 απέναντι στον ΠΑΟΚ.

«Μετά το 60’ και το 2-1 ήταν σαν να έπεσε ένα μαύρο σύννεφο στο γήπεδο. Όταν νιώθεις πως κάτι έχεις στα χέρια σου άνετα και χάνεις αυτή τη σιγουριά, ο αντίπαλος έχει το πλεονέκτημα. Η ΑΕΚ δεν κινδύνευσε τόσο, αλλά δεν βρήκε και έναν μηχανισμό για να καθαρίσει το παιχνίδι. Το παράδοξο είναι πως το 2-2 ήταν σαν να λειτούργησε σαν… λύτρωση για την ΑΕΚ που είχε στις καθυστερήσεις δύο μεγάλες ευκαιρίες. Είναι σαφές πως υπάρχει πρόβλημα διαχείρισης. Έπαιξε ρόλο στο πρώτο ημίχρονο ο τραυματισμός του Γκαρσία, που ήταν στο 50%. Όταν μπήκε ο Πόνσε είχε αλλάξει ο ρυθμός του αγώνα και αυτός ο τύπος παιχνιδιού δεν του ταιριάζει», ανέφερε.

«Πλέον έχουμε ένα πρωτάθλημα όπου όλες οι ομάδες είναι διεκδικήτριες, πράγμα πολύ εντυπωσιακό για… στημένο που λέει και ο Κούγιας. Η ΑΕΚ είναι μέσα στο πρωτάθλημα. Για να το χάσει, θα πρέπει να τη νικήσουν οι αντίπαλοί τους. Έχει να αντιμετωπίσει καθέναν τους από μία φορά. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει δείξει ανωτερότητα απέναντι στην ΑΕΚ, στα δύο τελευταία ματς ισοφάρισε στο 89’», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλία, ρίχ’το! "Κανονάκι" Σπάθα για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: "Φώναζαν από τον πάγκο, αλλά... - Συμφωνώ με τον διαιτητή" (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags