Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Στις αλλαγές που έκανε σε σχέση με το ματς με τη Φενέρ αλλά και τη δυσκολία του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα απάντησε για το γεγονός ότι ο κόσμος ζήτησε πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με το δεύτερο γκολ ήμασταν πιο ασφαλείς. Στο τέλος μας πίεσαν πολύ, υποφέραμε. Ολοι όσοι έπαιξαν απέδειξαν πως είμαστε μια ομάδα και όχι μόνο 11 παίκτες. Παίξαμε πριν τρεις μέρες 120 λεπτά, ήξερα πως οι ίδιοι παίκτες δεν θα βρίσκονται στον μέγιστο ρυθμό. Προτίμησα παίκτες που είχαν αγωνιστικό ρυθμό, έβαλα αυτούς που ήταν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση».

Για τον κόσμο που ζήτησε πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό: «Η νίκη αυτή ήταν σημαντική για την διεκδίκηση του τίτλου, έχουμε ματς λιγότερο, έχει ακόμη δρόμο στο πρωτάθλημα και δεν θα το αφήσουμε έτσι. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Οσον αφορά για την Ευρώπη, θα το παλέψουμε αν και μας έτυχε ένας δύσκολος αντίπαλος που παίζει στην Πρέμιερ Λιγκ», είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οδοστρωτήρας Άμραμπατ! Έκανε τη δουλειά Πόνσε-Τσούμπερ - Aπαντήσεις με ΠΑΟ