Ενας τελικός μέχρι τον επόμενο περιμένει τον ΠΑΟΚ μεθαύριο. Με νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και εφόσον η ΑΕΚ δεν κερδίσει τον Ολυμπιακό, ο Δικέφαλος θα έχει την ευκαιρία την Κυριακή εκτός έδρας απέναντι στον Αρη να πάρει το Πρωτάθλημα.

Επειδή κάθε λεπτομέρεια σε αυτή την τελική ευθεία της σεζόν παίζει το ρόλο της, πρέπει να σημειώσουμε πως πλέον έξι  ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου είναι στο όριο καρτών και εφόσον μεθαύριο δουν την κίτρινη από τον Ολλανδό διαιτητή θα πρέπει να απουσιάσουν από την τελευταία αγωνιστική!

Με την έναρξη του αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, στο όριο ήταν ο Κουλιεράκης, ο Μπάμπα και ο Κωνσταντέλιας που απέφυγαν την κίτρινη και παρέμειναν στις δυο. Οσες έχει και ο Οτο που δεν αγωνίστηκε. Όμως από τον Γάλλο διαιτητή είδαν την κάρτα οι Σβαμπ και Ντεσπόντοφ και έτσι αυτομάτως και αυτοί έφτασαν στις δυο κίτρινες κάρτες.

Σε κάθε περίπτωση, την Τετάρτη καλούνται να είναι προσεκτικοί και να αποφύγουν το οτιδήποτε αχρείαστο που μπορεί να τους στερήσει την παρουσία τους από ένα ματς που ενδεχομένως θα κρίνει τον τίτλο!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr