Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «El Mira» δεν στέκεται απλά στο έντονο ενδιαφέρον της Κάντιθ για τον Λορέν Μορόν αλλά σημειώνει ότι ο 30χρονος επιθετικός του Αρη βρίσκεται στο μεταγραφικό ραντάρ αρκετών ισπανικών ομάδων. Με 20 γκολ στο Πρωτάθλημα και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Superleague αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι ήδη το όνομα του Ισπανού συζητιέται εντονότατα στην αγορά, στην πραγματικότητα ήδη βρίσκεται σε πολλές μεταγραφικές λίστες. 

Το καλοκαίρι αναμένεται να είναι έντονα θερμό για τον Αρη καθώς έχοντας τα δικαιώματά του καλείται να διαχειριστεί αυτό το σημαντικό κεφάλαιο και με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις που γίνονται η ΠΑΕ δεν σκοπεύει να συζητήσει καν προτάσεις κάτω των 2-3 εκατομμυρίων ευρώ, σαν αυτή δηλαδή που υποστήριξαν πρόσφατα τα τουρκικά Media βάζοντας στο “παιχνίδι” την Τραμπζονσπόρ. Επιστρέφοντας στο ενδιαφέρον της Κάντιθ, το δημοσιεύματα της ισπανικής εφημερίδας υποστηρίζει ότι… “Ο Μορόν έκανε ένα βήμα προς τα πίσω (φεύγοντας από την Μπέτις), φρόντισε όμως να είναι έτοιμος για να κάνει δύο βήματα προς τα εμπρός. 

Είχε φανταστική χρονιά στην Ελλάδα, έχει συμβόλαιο γι’ ακόμη έναν χρόνο στον Αρη αλλά δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί στη μεταγραφική περίοδο. Πολλές ισπανικές ομάδες έχουν ενδιαφέρον για τον Λορέν και ένα από αυτά είναι η Κάντιθ… Είναι εξάλλου αναγνωρίσιμος παίκτης ο οποίος γνωρίζει άριστα το ισπανικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, ο Μορόν δεν δείχνει πρόθυμος να παίξει στη δεύτερη κατηγορία αλλά θέλει την πρώτη (La Liga). Αυτός είναι και ο λόγος που δεν δείχνει να μην έχει πειστεί για την Κάντιθ”. 

Επίσης, στέκεται στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στο επίπεδο της La Liga, μετά από την εντυπωσιακή σεζόν που είχε στην Ελλάδα. Τη φετινή σεζόν η Κάντιθ δεν απέφυγε τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου πραγματοποιώντας απογοητευτική σεζόν στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. 

Σύμφωνα με την “El Mira” έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις με σκοπό την επιστροφή στη La Liga. Κατά το ίδιο Μέσο, ο Λορέν Μορόν αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του ισπανικού club, χωρίς όμως να αναφέρονται στο δημοσίευμα ποσά κι αν υπάρχει η πρόθεση να κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Αρη. Στο δημοσίευμα δε, σημειώνεται πολλές φορές ότι αν δεν έχουν φτάσει επίσημες προτάσεις στην ΠΑΕ για την αγορά του παίκτη, είναι ζήτημα χρόνου να κατατεθούν. 

Να θυμίσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι οι Κιτρινόμαυροι πέτυχαν ένα εκπληκτικό deal με την Μπέτις, διότι πλήρωσε μόλις 350.000 για τη φετινή χρονιά και μάλιστα σε περίπτωση που ο Μορόν παραμείνει και την επόμενη χρονιά επίσης θα (τού) καταβάλλει το ίδιο ποσό. Βέβαια, θεωρείται απίθανο, μετά από την εντυπωσιακή χρονιά του Ισπανού, να μην έρθουν προτάσεις. Το ζητούμενο είναι ο Αρης να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο και προς το δικό του συμφέρον το κεφάλαιο “Λορέν Μορόν”.

Πηγή: metrosport.gr