Δημοσίευμα από την Πορτογαλία και συγκεκριμένα από την "Record" κάνει λόγο για δεδομένη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα για την αγορά του Σουαλίχο Μεϊτέ.

Ο Γάλλος χαφ αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού τη σεζόν, που ολοκληρώθηκε, στον Δικέφαλο, πραγματοποιώντας αξιοσημείωτες εμφανίσεις, βάζοντας το δικό του λιθαράκι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το συμβόλαιο δανεισμού του 30χρονου έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς του έμπειρου μέσου.

«Ο Μεϊτέ έχει σχεδόν κλείσει ως ενίσχυση για τον ΠΑΟΚ, έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά το πορτογαλικό δημοσίευμα, τονίζοντας τις επαφές, οι οποίοι υπάρχουν ανάμεσα στα δύο κλαμπ, θεωρώντας πως το «deal» έχει κλείσει και ο Μεϊτέ θα επιστρέψει ξανά στη Θεσσαλονίκη, φορώντας και πάλι τα «ασπρόμαυρα» τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όσον αφορά τη σεζόν του στον Δικέφαλο, ο Μεϊτέ αγωνίστηκε σε 42 παιχνίδια, έχοντας συμβολή σε τρία γκολ, καταγράφοντας ένα γκολ και δύο ασίστ.