Την οριστικοποίηση του προγράμματος για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, με τους “κιτρινόμαυρους” στις 23 Ιουνίου να αναχωρούν για την Ολλανδία, όπου και θα παραμείνουν ως τις 11 Ιουλίου.

Σε σχέση με την πρώτη ενημέρωση υπάρχει μια σημαντική διαφοροποίηση, καθώς ο Ματίας Αλμέιδα και το τεχνικό του επιτελείο αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν όχι ένα προπονητικό κέντρο, αλλά δύο διαφορετικά.

Το πρώτο κομμάτι, από τις 23 ως τις 30 Ιουνίου θα διεξαχθεί στο Άλκμααρ και συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο του οποίου τις εγκαταστάσεις είχε χρησιμοποιήσει η ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 και το ξενοδοχείο Fallon, δηλαδή τις γνωστές «φυλακές».

Στις 30 Ιουνίου η αποστολή θα μεταβεί στο Μπουργκ–Χάμστεντ, εκεί όπου έκανε πέρυσι το βασικό στάδιο, για το δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας, μένοντας στο ξενοδοχείο Grand Hotel ως τις 11 Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ολλανδία πρόκειται να δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια, κάποια εκ των οποίων ενδεχομένως να γίνουν στο Βέλγιο.

Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται στις τελικές συζητήσεις για να κλείσουν τους αντιπάλους μέσα στο προσεχές διάστημα, όταν και θα ανακοινωθούν.