Στα δύο νέα ονόματα που βγήκαν στον… αφρό για την ενίσχυση της ΑΕΚ στο αριστερό άκρο της επίθεσης αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για τον Σουηδό εξτρέμ της Ροστόφ (που φέτος έπαιξε στη Λέτσε), Πόντους Άλμκβιστ επεσήμανε στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» των Βάιου Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχου ότι «κρατάμε το συγκεκριμένο όνομα, αλλά δεν επιβεβαιώνεται κάτι».

Ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι έχουν δείξει ενδιαφέρον οι «κιτρινόμαυροι» για τον Φελίσιο Μίλσον της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά επεσήμανε ότι διαψεύδεται από την ΑΕΚ τα περί πρότασης, ενώ αναφέρθηκε -έπειτα από σχετική ερώτηση του Βάιου Τσούτσικα- στο κόστος μίας τέτοιας πιθανής κίνησης. Παράλληλα, μίλησε για το μέλλον των Νόρντιν Άμραμπατ και Εχσάν Χατζισαφί, υπενθυμίζοντας ότι οι πιθανότητες για παραμονή του Ιρανού είναι μοιρασμένες.

Σε ό,τι αφορά τον Λιβάι Γκαρσία το τοπίο είναι θολό για τον τραυματισμό που αποκόμισε με την εθνική του, με τον Κώστα Κετσετζόγλου να αναφέρει -μεταξύ σοβαρού και αστείου- ότι πρέπει να γίνει… Ρογκαβόπουλος (που δεν θα ενισχύσει την Εθνική Μπάσκετ στο προολυμπιακό).

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr