Ολυμπιακός: Για ακόμα ένα καλοκαίρι οι διοικούντες και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού καλούνται να λύσουν το "παζλ" των δανεικών παικτών στην ομάδα. Και δεν αναφερόμαστε μόνο σε αυτούς που οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να διατηρήσουν στο δυναμικό τους (Ποντένσε, Κάρμο, Όρτα), αλλά κυρίως σε εκείνους που επιστρέφουν, συνεπώς θα πρέπει να παρθεί απόφαση για το μέλλον τους.

Ο Ολυμπιακός θα δει 9 δανεικούς παίκτες να γυρίζουν στον σύλλογο, όμως 6 είναι αυτοί που θα τον απασχολήσουν. Και αυτό γιατί οι Ουσεϊνού Μπα (Μπασακσεχίρ), Μάριος Βρουσάι (Ρίο Άβε) και Πιέρ Κούντε (Ατρόμητος) μένουν ελεύθεροι. Τα συμβόλαια τους δεν θα ανανεωθούν άρα ουσιαστικά δεν λογίζονται πλέον ως παίκτες του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πεπ Μπιέλ είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός που διατηρεί σημαντικές πιθανότητες να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ο Ισπανός επιστρέφει από την Άουγκσμπουργκ και λογικά θα έχει την ευκαιρία να αξιολογηθεί από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην προετοιμασία. Αν ο Βάσκος καταφέρει να βρει τα "κουμπιά" του και ο Μπιέλ βγάλει -επιτέλους- την ποιότητα που διαθέτει (αυτή που έκανε τους Ερυθρόλευκους να δαπανήσουν περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρουν από την Κοπεγχάγη), θα μπορούσε να αποτελέσει μία σημαντική εσωτερική μεταγραφή.



Αντιθέτως, δεν ισχύει το ίδιο για παίκτες όπως ο Πέπε (Πάφος), Θανάσης Ανδρούτσος (Όσναμπρικ), Μάξι Λοβέρα (Ροσάριο Σεντράλ), Ραμόν (Κουιαμπά). Είναι γνωστό πως δεν υπολογίζονται, συνεπώς ο Ολυμπιακός θα ψάξει ενδιαφερόμενους για να τους πουλήσει, ειδάλλως πιθανότατα θα ξαναφύγουν με δανεισμό.

Όσο για τους δύο εναπομείναντες δανεικούς; Πρόκειται για τους Αγκιμπού Καμαρά (Ατρόμητος) και Τζόρνταν Χόλσγκροουβ (Εστορίλ). Οι δύο παίκτες ίσως βρουν χώρο στο ρόστερ, αρκεί να δείξουν πράγματα στην προετοιμασία. Αμφότεροι αγωνίζονται στον άξονα, όπου ο Ολυμπιακός σίγουρα θα έχει αλλαγές εξαιτίας των επικείμενων αποχωρήσεων του Μαντί Καμαρά και του Ζοάο Καρβάλιο, αλλά και την πολύ πιθανή του Βιθέντε Ιμπόρα. Τόσο ο 23 χρονος Καμαρά όσο και ο 24χρονος Χόλσγκροουβ διαθέτουν ταλέντο και προοπτικές. Ο πρώτος ωστόσο έχει μείνει στάσιμος ενώ ο δεύτερος ξεκίνησε δυνατά τη σεζόν στην Εστορίλ όμως έχει να παίξει μπάλα από τον Ιανουάριο εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού.