Τα δεδομένα γύρω από την μετακίνηση του Γιάννη Κωνσταντέλια από τον ΠΑΟΚ στην Ζάλτσμπουργκ και το πως αυτή θα επηρεάσει τις μεταγραφές που θα γίνουν, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η νέα πρόταση της Ζάλτσμπουργκ για τον Κωνσταντέλια θα είναι 17,5 εκατομμύρια ευρώ και 17,5% ποσοστό μεταπώλησης δεν μπορώ να εκτιμήσω αν πλησιάζει στα θέλω του ΠΑΟΚ, είναι πολλά ή λίγα, αν ανέβηκε ή όχι, αλλά δεν έχει και σημασία. Σημασία έχει τι εκτιμούν στον ΠΑΟΚ, φαίνεται όμως ότι θα επέλθει συμφωνία, αυτό δείχνει η διαδικασία πρότασης-αντιπρότασης. Θα πάρει την απόφαση του ο Ιβάν Σαββίδης, αφού ζυγίσει τα δεδομένα και ακούσει και τις προτάσεις των συνεργατών του. Είναι παράξενο ότι δεν υπάρχει άλλη πρόταση για τον Κωνσταντέλια, δεν έχουν εμφανιστεί άλλοι ενδιαφερόμενοι. Ας περιμένουμε να δούμε αν θα την αποδεχτεί, όπως λέει η περιρέσουσα ατμόσφαιρα, και τι θα φέρει η επόμενη ημέρα στον ΠΑΟΚ. Αυτό καθορίζει και τη συνέχεια των μεταγραφών, τα άλλα έπονται και είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως ο «δικέφαλος του Βορρά» τα έχει βρει με τον Σβαμπ, θα κλείσει ο Μεϊτέ με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τον Κεντζιόρα.

Παράλληλα, ο Τσορμπατζόγλου ξεκαθάρισε ότι Μπρέθγουεϊτ και Καμαρά είναι οι δύο πρώτες λύσεις για τις θέσεις του σέντερ φορ και του χαφ στον ΠΑΟΚ.

Ακούστε το ηχητικό: