Με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ απέρριψε την βελτιωμένη πρόταση της Σάλτσμπουργκ και αποφάσισε να κρατήσει στην Τούμπα τον Γιάννη Κωνσταντέλια! 

Ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ πήρε αυτή  την απόφαση λαμβάνοντας υπόψη και την επιθυμία του κόσμου που σε καμιά περίπτωση δεν ήθελαν να δουν τον πιτσιρικά να φεύγει τόσο νωρίς από την Τούμπα. Η πρόκληση του CHL και η προοπτική να μπουν στα ταμεία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ περισσότερα από 27.000.000 ευρώ έπαιξε και αυτό σημαντικό ρόλο ενξάρτητα του αν για να συμβεί αυτό ο Δικέφαλος έστω και ως ισχυρός πρέπει να αποκλείσει τρεις ομάδες για να βρεθεί στους "36".

Ο Ιβάν Σαββίδης παράλληλα γνωρίζει πως μια πώληση του Κωνσταντέλια αυτή τη στιγμή μπορεί να έφερνε στα ταμεία κοντά στα 17.000.000 ευρώ αλλά γνωρίζει πολύ καλά πως αυτά τα χρήματα μπορεί να γίνουν περισσότερα σε λίγους μήνες και εφόσον ο ΠΑΟΚ καταφέρει να μπει στους ομίλους. Αλλωστε για τον ΠΑΟΚ αρκεί μια πρόκριση για να εξασφαλίσει παρουσία σε ομίλους του Conference ενώ θυμίζουμε πως με δυο προκρίσεις θα πάει απευθείας στους ομίλους του Europa.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φτάσει την Σάλτσμπουργκ στα δικά του "θέλω" όμως αυτό το 48ωρο που προηγήθηκε ήταν καταλυτικό στο να αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης πως στην παρούσα φάση το timing της πώλησης Κωνσταντέλια δεν θα ήταν κατάλληλο. Και αυτό θα φανεί πλέον και με την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας αφού ο κόσμος ανακουφισμένος από την παραμονή του Κωνσταντέλια αφενός και "φτιαγμένος" από την προοπτική ο Πρωταθλητής ΠΑΟΚ να παίξει στους ομίλους, θα ενισχύσει οικονομικά την ομάδα αγοράζοντας διαρκείας που άμεσα θα βγουν προς πώληση.

Λίγη ώρα αργότερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «χτύπησε» μέσα από τα social media, αναρτώντας φωτογραφία του Γιάννη Κωνσταντέλιας, σχολιάζοντας: «Να περάσετε καλά παιδιά! Χαρούμενο Σάββατο σε όλους!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)