ΑΕΚ/ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Στην ελληνική πιάτσα agents γνωρίζουν για δυο - τουλάχιστον - περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που αποτελούν βασικούς μεταγραφικούς στόχους της, στους οποίους προσφέρει συμβόλαια με ετήσιες αποδοχές plus των 2.100.000 ευρώ. Δείγμα για το πως σκέφτονται την νέα σεζόν και τις "απαντήσεις" που θέλει να δώσει ο Μελισσανίδης...

ΑΕΚ/ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ: Τι ήταν να εμφανιστεί το δημοσίευμα πως ο "Τίγρης" δίνει την ΑΕΚ στον Μάριο Ηλιόπουλο, ιδιοκτήτη της Seajet. Έχει ακολουθήσει ένας πραγματικός ...χαμούλης - κυρίως στα social media και σε κιτρινόμαυρα φόρα ακόμη και στα... "Ποσειδώνια", έχει σημειολογικό ενδιαφέρον η συγκεκριμένη πληροφορία- αφού ξαφνικά άπαντες... γνωρίζουν/πληροφορήθηκαν/μεταδίδουν πως η ΑΕΚ πουλήθηκε ή πουλιέται! Μάλιστα... Κατ' αρχήν ο Μελισσανίδης ήταν λίγο πολύ γνωστό πως από την στιγμή που ολοκλήρωσε το γήπεδο ότι κάποια στιγμή θα πουλούσε/πουλήσει! Από πέρσι μάλιστα κυκλοφορούν διάφορες φήμες πάνω σε αυτό, μαζί με διάφορα πολύ δυνατά... επώνυμα! Οι πιο αληθοφανείς, αν και αντικρουόμενες φήμες του Σαββάτου πάνω στην υπόθεση; Η πρώτη πως έχει... πουλήσει σε αμερικάνικο fund το 50% αλλά για τα δυο επόμενα χρόνια θα κρατήσει αυτός το managment, ώστε να διασφαλίσει την μετάβαση σε "καλά χέρια", στην επόμενη ημέρα, στην μετά - Μελισσανίδη εποχή (όταν αυτή έρθει και όποτε έρθει). Και το δεύτερο ενδιαφέρον rumor, πως δυο -και όχι ένας - πολύ δυνατοί και γνωστοί Έλληνες εφοπλιστές , μαζί ως δίδυμο, που ήταν... υποψήφιοι, "τσίμπησαν" με το ... δόλωμα (;) Ηλιόπουλου και επέστρεψαν δυνατά στο "παιχνίδι".

ΠΟΝΣΕ/ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Μάθαμε πως η ομάδα από το MLS που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Αργεντινό φορ της ΑΕΚ είναι η FC Cincinati! Δεν ξέρω αν στέκουν τα περί 8.000.000 ευρώ που έχουν ακουστεί αλλά δεν το αποκλείω. Κι αυτό αφού το αμερικάνικο κλαμπ αρχικά ενδιαφέρθηκε για τον Φώτη Ιωαννίδη. Μάλιστα στους ανθρώπους που απευθύνθηκαν για το... status του Ευβοιώτη φορ, ρώτησαν αν έβαζαν στο τραπέζι...15 με 16.000.000 ευρώ θα μπορούσε να υπάρξει done deal αλλά όταν ενημερώθηκαν πως o Αλαφούζος  δεν τον πουλάει κάτω από 25.000.000 ευρώ, το έκοψαν... μαχαίρι για Ιωαννίδη. Για να στραφούν έτσι στον Πόνσε, για τον οποίο η ΑΕΚ είχε πληρώσει transfer fee 3.500.000 στην Έλτσε το περασμένο καλοκαίρι κι ενώ έχει το δεύτερο πιο ακριβό συμβόλαιο στο ρόστερ, με 1.352.000 net ετήσιες αποδοχές. Για την ιστορία η πιο ακριβή αγορά του FC Cincinati στην ιστορία του ήταν τα 11.800.000 πριν από τρία χρόνια για τον Βραζιλιάνο Μπρένερ , τον οποίο μεταπούλησαν στην Ουντινέζε.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr