Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία από τη Βραζιλία υπάρχει στο ρεπορτάζ τού Παναθηναϊκού τις τελευταίες ώρες, δεδομένου ότι η Παλμέιρας φαίνεται ότι έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Γουίλαν Αράο.

Ο 32χρονος άσος εξελίχθηκε στην καλύτερη μεταγραφή τού περασμένου καλοκαιριού για τους Πράσινους, καθώς πέρα από την πολύ καλή αθλητική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, έδωσε λύσεις τόσο στον χώρο τής μεσαίας γραμμής όσο και στην άμυνα όταν του ζητήθηκε.

Βοηθώντας την ομάδα του να να φτιάξει παιχνίδι από τα μετόπισθεν, προσφέροντας σιγουριά και ηρεμία, ο Αράο απέδειξε ότι τα 2,5 εκατ. ευρώ για παίκτη στα 31 που είχαν δώσει οι Πράσινοι για να τον αποκτήσουν από τη Φενέρ, άξιζαν και με το παραπάνω.

Μπορει το ενδιαφέρον της Παλμέιρας να δημιουργήσει νέα δεδομένα για το μέλλον τού Βραζιλιάνου άσου, που ήρθε στην Ευρώπη πριν από δύο χρόνια; Λογικά, μετά το πέρασμα του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ειδικά σε αυτή την ηλικία, δύσκολα θα του προκαλούσε το ενδιαφέρον η επιστροφή τόσο άμεσα.

Μόνο που η Παλμέιρας δεν είναι κάποια τυχαία ομάδα στη χώρα του καφέ, ενώ έχει και το πορτοφόλι για να δώσει κίνητρο τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στον ίδιο τον παίκτη για να αποχωρήσει από το Τριφύλλι.

"Πλούσια ομάδα η Παλμέιρας - Για αυτό θέλει τον Αράο - Χρήματα στον Παναθηναϊκό"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Ντούζγο, που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη Λατινική Αμερική και ειναι η ψυχή του futbolatino.gr, προκειμένου να να μας διαφωτίσει για το θέμα που έχει προκύψει.

Γιάννη, πώς σχολιάζει το ρεπορτάζ που θέλει την Παλμέιρα να ενδιαφέρεται για τον Αράο;

"Η Παλμέιρας μπορεί να ενδιαφερθεί και μπορεί να δώσει χρήματα για να τον αποκτήσει, είναι από τις πιο πλούσιες ομάδες στη Βραζιλία. Οπότε δεν μου κάνει εντύπωση ότι θέλει συγκεκριμένα τον Αράο".

Για ποιον λόγο;

"Η Παλμέιρας είναι πολύ πιθανό να πουλήσει τον Λουάν, στην Αμέρικα Μέξικο, κι έπειτα όπως είναι λογικό θα κινηθεί για τον αντικαταστάτη του. Αν αυτός ο παίκτης αποχωρήσει, υποθέτω ότι με τα χρήματα που θα πάρουν θα μπορούν να κινηθούν για την απόκτηση του Αράο".

"4 εκατ. ευρώ η Παλμέιρας - Τόσα θα προσφέρει στον Παναθηναϊκό για Αράο"

Για ποιο ποσό μιλάμε;

"Θα ζητήσει 4 εκατ. ευρώ (η πρόταση που υπάρχει από το Μεξικό είναι για 2,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους), τυπικά μπορούν να τα βρουν σε ένα ποσό κοντά στα 3,5-4 εκατ. ευρώ".

Μπορεί ο Αράο να αντικαταστήσει τον Λουάν στην 11άδα της Παλμέιρας;

"Ο Λουάν αγωνίζεται τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικός μέσος - Τυπικά είναι παίκτης που κάνει ο,τι και ο Αράο στον Παναθηναϊκό, που μπορεί ως έτοιμη λύση να έρθει και να παίξει άμεσα".

Ο Αράο έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του - Με ποιον ποσό θα μπορούσαν να συγκινήσει τον Παναθηναϊκό η Παλμέιρας;

"Αν πάρουν ένα ποσό κοντά στα 3,5-4 εκατ. ευρώ, όπως υπολογίζουν, θα μπορούσαν να προσφέρουν τα μισά για να δελεάσουν τους Πράσινους".

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr