Τον Μαντί Καμαρά ο οποίος μένει και τυπικά ελεύθερος από τον Ολυμπιακό τέλος του μήνα θέλει η ΑΕΚ!

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον 27χρονο κεντρικό χαφ να είναι στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ και έχουν ήδη γίνει μαζί του κάποιες επαφές τις προηγούμενες ημέρες.

Για τον Καμαρά ενδιαφέρον κι άλλες ομάδες, όμως η ΑΕΚ δείχνει διάθεση να καλύψει τα οικονομικά του «θέλω» και να τον κάνει δικό της. Δεν έχει κλείσει ακόμα η υπόθεση, όμως η ΑΕΚ δείχνει να έχει μπει δυνατά στην απόκτηση του Καμαρά.

Παράλληλα, όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα υπάρχουν και οριστικές εξελίξεις με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει στην Ένωση!

Δυνατά για Φοφανά η ΑΕΚ

Ο Μάριος Ηλιόπουλος πάντως θέλει να ξεκινήσει δυνατά στη νέα εποχή και σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ εξετάζει και την περίπτωση του Σέκο Φοφανά. Ψηλό κεντρικό χαφ (8άρι που παίζει και 6άρι), με σημερινή χρηματιστηριακή αξία 16.000.000 και που πριν από 10 μήνες η αγορά του από την Λάνς κόστισε στην Αλ Νάσρ του Κριστιάνο Ρονάλντο 25.000.000 ευρώ!

Ανήκει στην Αλ Νασρ και την σεζόν που έκλεισε, αγωνίστηκε στην Αλ Ετιφάκ της Σαουδικής Αραβίας, «γράφοντας» 33 συμμετοχές, 4 γκολ και τρεις ασίστ. Ο 29χρονος χαφ, με ύψος 1.85μ., έχει κάνει αξιοσημείωτη καριέρα σε Ουντινέζε (119 ματς, 13 γκολ, 12 ασίστ) και Λανς (112 ματς, 21 γκολ και 12 ασίστ), ενώ έχει περάσει και από την Φούλαμ.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr