Τέλος εποχής για την ΠΑΕ ΑΕΚ! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανακοίνωσε την αποχώρηση του, μεταβιβάζοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον εφοπλιστή Μάριο Ηλιόπουλο (διαβάστε τα πάντα για τον νέο ιδιοκτήτη στο θέμα του Sportdog.gr).

Μπορεί η είδηση να… έπεσε σαν κεραυνός, αν και η φημολογία είχε φουντώσει τα τελευταία 24ωρα, ενώ σε χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ σας μεταφέραμε ότι ο Μελισσανίδης αποφάσισε οριστικά και πούλησε την ομάδα και εξηγήσαμε και τους λόγους.

Από την ομάδα πάντως κατάφεραν και κράτησαν τα πάντα κρυφά και σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις των δύο πλευρών δεν ξεκίνησαν (προφανώς) τα τελευταία 24ωρα, αλλά έτρεχαν εδώ και έναν χρόνο!

Ο Ηλιόπουλος είναι απόλυτα ενημερωμένος για όλα όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ, τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά και είναι έτοιμος για να πέσει αμέσως στα βαθιά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ήδη από πέρυσι και κάτοχος σουίτας στην OPAP Arena.

Όσον αφορά το κόστος του τεράστιου deal, ήδη κυκόφορούν διάφορα νούμερα, όμως δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ακόμα. Όλα δείχνουν ότι η τεράστια συμφωνία Μελισσανίδη-Ηλιόπουλου για την ΑΕΚ ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια ευρώ (το "dikisports" έκανε λόγο για 90 εκατ.)!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr