Τρία δυνατά, αποκαλυπτικά και ιντριγκαδόρικα παρασκήνια έχει ο "Ευαγγελιστής". Με ... follow up  και ανατροπές....

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Οι ημέρες πέρασαν και μια ακόμη επιβεβαίωσή ενός αποκλειστικού μας ρεπορτάζ, με... ονόματα και διευθύνσεις, αποτελεί γεγονός. Και έχει να κάνει με την "επόμενη ημέρα" στην περιστεριώτικη ΠΑΕ αφού όπως έχουμε αποκαλύψει ο Σπανός  συμφώνησε -εδώ και καιρό, πριν ολοκληρωθεί η σεζόν - να πουλήσει τον Ατρόμητο σε δυο επενδυτές τους Σ & Σ. Δηλαδή στον επιχειρηματία Δήμο Στασινόπουλο (κύριος μέτοχος της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου, που βρίσκεται στο κοντινό φιλικό περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη και ασχολείται με την εστίαση, το real estate και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ) και στον εφοπλιστή Γιώργο Σταμούλα (της "Westport Bulkers"). Με τον τελευταίο να γίνεται -όπως διαρρέει -και ο επόμενος πρόεδρος της ομάδας των Δυτικών Προαστείων! Να αποκαλύψουμε σήμερα και το αντίτιμο του deal που θα κυμανθεί από 4,5 ως 5.000.000 ευρώ! Συμφωνία υπάρχει αλλά καθυστερεί η μεταβίβαση. Σύμφωνα με τις ίδια πηγή μας η καθυστέρηση έχει να κάνει με την καταβολή των χρημάτων αφού πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα ώστε όλα να είναι ξεκάθαρα για να περάσουν από την αρμόδια Επιτροπή! Είναι ενδεικτικό πως οι όποιες κινήσεις γίνονται μέχρι τώρα στον προγραμματισμό της ομάδας (επιλογή προπονητή και μεταγραφών) έχουν γίνει με αποφάσεις από κοινού. Για αυτό άλλωστε και μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση αλλά και για να βοηθήσει στον " πρώτο βηματισμό" των δυο εν δυνάμει νέων συνιδιοκτητών, έχει μείνει στην θέση του ως αθλητικός/τεχνικός διευθυντής ο Γιάννης Αγγελόπουλος, το δεξί χέρι και έμπιστός συνεργάτης του Σπανού! Στο δια ταύτα: αν δεν είχε συμφωνήσει να μπεί το δίδυμο Στασινόπουλου - Σταμούλα στον Ατρόμητο, δεν θα έκλειναν τέτοιες μεταγραφές, όπως τον Καρλίτος -Φαν Φέερτ, δυο σέντερ φορ που θα καθαρίζουν συνολικά την νέα σεζόν κοντά στις 650.000 ευρώ, για να παίζει συνήθως βασικός ο ένας από τους δυο. Όλη η μανατζερική πιάτσα αντιλαμβάνεται πως στον Ατρόμητο της νέας εποχής θα πέσουν λεφτά, με στόχο να φτιάξουν ομάδα να μπει στα... play off ακόμη και να κτυπήσει την 5η θέση από τον Άρη!!

ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΠΑΛΑΣΙΟΣ: Ο 32χρονος Παλάσιος τις τελευταίες ημέρες έχει καθίσει ξανά στο....τραπέζι των συζητήσεων με τον Παναθηναϊκό και είχε φτάσει κοντά και στο deal done για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟ για την επόμενη 2ετία. Ωστόσο, τελικά τα δεδομένα άλλαξαν ξανά και ο παίκτης αποχώρησε οριστικά όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Αυτό που μάθαμε πάντως είναι πως η ανανέωση ή μη του Παλάσιος δεν θα επηρέαζε τον μεταγραφικό προγραμματισμό του τριφυλλιού αφού θα αποκτηθούν και πάλι δυο βασικοί εξτρέμ, δεξί και αριστερό!!!

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αν όχι την ερχόμενη εβδομάδα, σίγουρα μέχρι τέλος του μήνα, θα κλείσει το deal της οικογένειας Τσιριγώτη με τον νέο ιδιοκτήτη της ομάδας. Προσοχή : αυτό τουλάχιστον κυκλοφορεί ευρέως στην Κοκκινιά. Όπως και ότι η ομάδα θα πάει σε άνθρωπο/ μέλος ή του περιβάλλοντος ή ακόμη και της οικογένειας Μελισσανίδη!!! Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Ιωνικός αποτελεί την ... πρώτη ποδοσφαιρική αγάπη του "τίγρη", στον οποίο μάλιστα είχε κάνει και τα πρώτα του... βήματα ως παράγοντας (με πρόεδρο του πατέρα Σπανό)! Βέβαια να θυμίσω πως από τις ίδιες πηγές είχε διαρρεύσει πως την Μεγάλη Εβδομάδα, πριν από το Πάσχα, οι Τσιριγώτηδες είχαν  συναντηθεί και συζητήσει την μεταβίβαση του Ιωνικού αρχικά με την οικογένεια Σπανού!