Καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ομάδων για τον Φώτη Ιωαννίδη και μάλιστα υπάρχουν ρεπορτάζ που παρουσιάζουν συλλόγους έτοιμους να δαπανήσουν μέχρι και 20 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Παναθηναϊκός, με απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, έχει ξεκαθαρίσει πως ο παίκτης πολύ δύσκολα θα πωληθεί και ότι για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να φτάσει μία εξωπραγματική πρόταση, που καμία ελληνική ομάδα δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.

Ωστόσο, όσο τα δημοσιεύματα (και μάλιστα από μεγάλα και έγκυρα ΜΜΕ του εξωτερικού) συνεχίζονται τόσο μεγαλώνει και η αγωνία των φίλων του Τριφυλλιού. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Άννα Βίσση, η οποία υποστηρίζει τους Πράσινους.

Σε βίντεο λοιπόν που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο tik tok, αφού πρώτα τραγουδάει με τη σύντροφό του Φώτη Ιωαννίδη, Ελένη Βουλγαράκη, στη συνέχεια τον… ανακρίνει και τον ρωτάει αν θα μείνει ή όχι στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας επιθετικός δεν απαντάει ξεκάθαρα, δείχνει να βρίσκεται σε άβολη θέση και λέει «όλοι έχουμε αγωνία»!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

@annavissiofficial Η ψαριά της βραδυάς @Voulgaraki Eleni @Ioannidis Fotis #chrysopsara #annavissi @fannatics ♬ original sound - annavissiofficial