Δεν φεύγει από τον Παναθηναϊκό τη δεδομένη στιγμή ο Φώτης Ιωαννίδης, που θα είναι στην διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της νέας σεζόν, όπως επισήμανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Τώρα έγραψαν στην Πορτογαλία ότι ο Παναθηναϊκός απέρριψε την πρόταση της Λιλ. Μόνο που δεν υπάρχει πρόταση. Ότι η Σπόρτινγκ ενδιαφέρεται για τον Ιωαννίδη το έχουμε καταλάβει. Αλλά έχουμε κουραστεί να λέμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν τον πουλάει φέτος. Τι θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι δεν το ξέρουμε. Πρόθεση είναι να πάρει ένα συμβόλαιο που θα είναι ίσως και το καλύτερο στην ομάδα, σαν μια επιβράβευση.

Αυτό πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός, τον σέντερ φορ τον πληρώνεις και η επίδραση του Φώτη είναι πολύ μεγάλη. Είναι άλλη ομάδα με τον Ιωαννίδη και άλλη χωρίς ο Παναθηναϊκός. Ευτυχώς απέφυγε την μεγάλη ζημιά και νομίζω ότι στις 25 Ιουλίου θα είναι διαθέσιμος. Ακόμα και στο χειρότερο σενάριο, να χάσει άλλες δύο εβδομάδες και να τρέχει μόνο», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι το «τριφύλλι» θα δώσει δύο δυνατά φιλικά στην δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας του, ξεκινώντας με πιο χαλαρά.

Ενώ, ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει άμεσα έναν αριστερό μπακ και έναν εξτρέμ, θέτοντας εκτός από θέμα αναβάθμισης και ποσοτικό, στην πρώτη περίπτωση.