Ο "Ευαγγελιστής" επιστρέφει στην πολύκροτη υπόθεση Ιπσουιτς/Ιωαννίδη/Παναθηναϊκού έχοντας φρεσκότατο follow up

1. Η Πρεμιερλιγκάτη ομάδα δεν έχει αποσυρθεί -ΑΚΟΜΗ- από την διεκδίκηση του Ευβοιώτη φορ. Παρά και το δεύτερο ηχηρό όχι του Αλαφούζου, στην βελτιωμένη κατά 2,5 εκατομμύρια πρόταση αγοράς του, δηλαδή μετά από τα 22,5 και στα 25.000.000 ευρώ!

2.  Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από την έγκυρη ελληνό-αγγλική πιάτσα agents, η Ιπσουιτς θα μπορούσε να επανέλθει και με τρίτη, ακόμη πιο βελτιωμένη και υψηλή προσφορά στους Κυπελλούχος Ελλάδας. Το... ταβάνι της για τον Ιωαννίδη φέρεται να είναι τα 28.500.000 ευρώ!!! 

3. Με μια προϋπόθεση όμως,  που πλέον φαντάζει ως ... αδιαπραγμάτευτη από πλευράς αγγλικής ομάδας. Ποια είναι αυτή; Ο ίδιος, ο Φώτης Ιωαννίδης, να δείξει στην Ίπσουιτς πως όντως τον συγκινεί/τον ενδιαφέρει η προοπτική να παίξει για αυτήν στην Πρέμιερ Λιγκ!

4.  Δεν υπάρχει διαφορετικά λόγος να χάνουν τον χρόνο τους ανεβάζοντας συνέχεια τα ποσά και καταθέτοντας προτάσεις στον Παναθηναϊκό. Το θεωρούν -και όντως είναι- άσκοπο χάσιμο χρόνου ενώ μπορεί να τους στοιχίσει αυτή η καθυστέρηση και στις όποιες εναλλακτικές έχουν, με τους υπόλοιπους - κάτω από τον Ιωαννίδη- υποψήφιους φορ της μεταγραφικής τους λίστας.

5. Πόσο μάλλον από την στιγμή που η Ίπσουιτς βρήκε Βρετανό σέντεφ φορ, που κάνει στον κόουτς Κίεραν Μακένα. Με τον τελευταίο πλέον να πιέζει για να ξεκαθαρίσει άμεσα (στο επόμενο 36ωρο) αν όντως ο Ιωαννίδης θέλει την Ίπσουιτς, διαφορετικά να προχωρήσουν για να κλείσουν τον "αντί- Ιωαννίδη", που επαναλαμβάνω έχει βρεθεί!

6. Είναι αλήθεια, επίσης, πως κυρίως ο ατζέντης του Ιωαννίδη, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, δεν ήταν... θετικός στην προοπτική της Ίπσουιτς. Το αντίθετο δηλαδή που ισχύει με την προοπτική της Μπολόνια: λέγεται πως μέχρι και video call έχουν κάνει με τους "ροσομπλού" ! Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι τα ιταλικά δημοσιεύματα έδωσαν μια νέα διάσταση στην υπόθεση, πως η Μπολόνια έχει έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του Ιωαννίδη, με τον Έλληνα διεθνή να δελεάζεται (σύμφωνα με τους Ιταλούς) από το πρότζεκτ του ιταλικού κλαμπ...

7. Σύμφωνα με την δική μας πληροφόρηση η Μπολόνια μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει καμία πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη, σε αντίθεση με τις δυο της Ίπσουιτς. Και το σημαντικότερο: η Μπολόνια ποτέ δεν θα έφτανε/φτάσει να προσφέρει πάνω από 15.000.000 ευρώ (μαζί με τα μπόνους) ως transfer fee στους πράσινους για τον Ιωαννίδη...

8. Τα 25.000.000 ευρώ, πόσο μάλλον τα 28,5 που είναι διατεθειμένη να σκάσει η Ίπσουιτς, αν -λέμε αν- γινόντουσαν δεκτά από τον Αλαφούζο, θα άλλαζε γενικότερα το status του Έλληνα ποδοσφαιριστή στο ευρωπαϊκό market. Γιατί αυτομάτως θα αύξανε τις τιμές υπεραξιών για όλους τους Έλληνες. Για παράδειγμα θα συμπαρέσυρε και τιμή του Κωνσταντέλια πάνω από τα 20 εκατομμύρια!!

9. Δεν ξέρω αν όντως ο (ίδιος ο) Ιωαννίδης προτιμάει την Μπολόνια από την Ίπσουιτς λόγω... Τσάμπιονς Λιγκ . Στην Πρεμιερ Λιγκ όμως , όταν είσαι, είναι σαν να παίζεις κάθε σαββατοκύριακό στο... Τσάμπιονς Λιγκ!!!