Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο «φλέγων» ζήτημα του Μειτέ, τονίζοντας πως ο Δικέφαλος του Βορρά δεν χρειάζεται να κάνει την υπέρβαση για να τον κρατήσει, αφού μπορεί να βρεθεί και κάποιος καλύτερος.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Αρχικά για τον Στέφανο Τζίμα σχολίασε πως: «Το παιδί αυτό έχει πάρα πολλά προσόντα και θα πρέπει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Από την πρώτη στιγμή που τον είχα δει, είπα ότι έχει στυλ Χούντελαρ, αυτό το παιδί θα αφήσει εποχή. Θα πρέπει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες και πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα βγάλει πολλά λεφτά. Ευχόμαστε όλοι να μην έχει ούτε ένα τραυματισμό, ούτε τίποτα».

Παράλληλα, για τον Μειτέ και την καθυστέρηση στην ανανέωση του συμβολαίου του, τόνισε πως: «Δεν χρειάζεται να ρίξει και τα ρέστα του για τον Μειτέ ο ΠΑΟΚ. Έχει προσφέρει, ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητές τους, αλλά δεν θα πρέπει να τα ρίξει όλα για να τον κρατήσει. Μπορεί να βρεθεί κάποιος άλλος που να προσφέρει και περισσότερο. Ενώ είναι πολύ δυνατό παιδί, είναι πολύ αργός. Αυτό είναι το μειονέκτημά του!».