Έναν γνώριμο από τα παλιά τού Ολυμπιακού φαίνεται ότι έχει στη λίστα της η ΑΕΚ, καθώς έχει συνδεθεί με τους Κιτρινόμαυρους από τη στιγμή που έμεινε χωρίς ομάδα.

Τον Σεπτέμβρη του 2023 η τουρκική ομάδα είχε δώσει 600.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Σενεγαλέζου άσου, αλλά αποφασίστηκε να μην συνεχίσει στο ρόστερ της. Με αποτέλεσμα τώρα, που είναι λίγο πριν τα 29 του χρόνια, να έχει αυξημένες πιθανότητες να βρεθεί στην Ένωση.

Η αξία του είναι γνωστή, καθώς έχει εμπειρία σε υψηλό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια με τον Ολυμπιακό και για ένα διάστημα στη Ligue 1 με την Σεντ Ετιέν, και είναι σαφές ότι αν βρει κίνητρο για να επιστρεψει στη Σούπερ Λιγκ θα αποτελέσει μια πρώτης τάξης λύση για να ενισχυθεί αμυντικά η ομάδα.

 

Το market value τού Σισέ βρίσκεται στο 1,8 εκατ ευρώ, αν και πριν από 2-2,5 χρόνια είχε φτάσει μέχρι τα 8 εκατ., είναι διεθνής με τη Σενεγάλη και δεν χρειάζεται καθόλου χρόνο προσαρμογής αν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

"Ήθελε να χώσει λεφτά ο πρόεδρος αλλά τελείωσαν - Στον πάγκο ο Σισέ - Δεν έρχεται για βασικός"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βασιλάκο, που αναλύει αγώνες στην Τουρκία και γνωρίζει πολύ καλά τι έκανε φέτος με τη φανέλα τής Αδάνα ο Σισέ, προκειμένου να σχηματίσουμε καλύτερη άποψη για την παρουσία του στην Τουρκία

"Δεν ήταν βασικός στην Αδάνα, δεν τον προτιμούσε ο προπονητής. Σε ομάδα μάλιστα με περίεργη κατάσταση. Είχαν πρόεδρο που ήθελε να χώσει λεφτα, πήγε να κάνει ένα πρότζεκτ για 1,5 χρόνο, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω και από τα μέσα τη περσινής σεζόν άλλαξε η κατάσταση. Ίσως τελείωσαν και τα χρήματά του. Άρχισαν να φεύγουν παίκτες στη μέση τής σεζόν αλλά παρόλα αυτά ο Σισέ δεν έπαιζε, δεν μπορούσε να βρει θεση. Άρα προέρχεται από κακή σεζόν", σχολίασε ο Δ. Βασιλάκος μέσω του sportdog.

Θεωρείς ότι μετά από τη σεζόν στην Τουρκία μπορεί να έρθει και να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα;

"Γνωστός παίκτης είναι, τι να πούμε; Αλλά δε νομίζω ότι τον παίρνει για βασικό έτσι κι αλλιώς η ΑΕΚ"

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr