O Αλέξανδρος Πασχαλάκης αφού παρέδωσε το βραβείο στην Κατερίνα Λιόλιου κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards 2024, βρέθηκε στο backstage και μίλησε στην Dat Lilly.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, αποθέωσε ξανά την Κατερίνα Λιόλιου, ενώ αποκάλυψε τι είναι αυτό που παρατηρεί πάνω του -εκτός από το πρόσωπό του- όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη.

Παράλληλα απάντησε σε ερωτήσεις όπως «τι είναι αυτό που δεν έχει μάθει ποτέ για εκείνον η μητέρα του» και αποκάλυψε πως όταν ακυρώνει ένα ραντεβού, δεν αφήνει περιθώρια για να του ζητηθούν περαιτέρω εξηγήσεις.

Αναλυτικά οι ερωτήσεις της Dat Lilly και οι απαντήσεις του:

-Υπάρχει κάποια παρουσία που να έχεις ξεχωρίσει μέσα στην βραδιά;

«Θα πω Λιόλιου επειδή την βράβευσα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Περνάω φανταστικά μέχρι στιγμής».

-Κάτι το οποίο έχεις κάνει και χαίρεσαι που δεν το έμαθε ποτέ η μαμά σου

«Πρέπει να το μάθει ε; Σούζες με το μηχανάκι»

-Η τελευταία δικαιολογία που χρησιμοποίησες για να ακυρώσεις ραντεβού

«Έχω δουλειά, δεν είπα κάτι συγκεκριμένο»

-Δεν σου ζητούν παραπάνω εξηγήσεις;

«Δεν δίνω αυτό το πλεονέκτημα».

-Το τελευταίο σου unfollow στο Instagram

«Δεν κάνω unfollow, μόνο follow. Ούτε mute»

-Όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη εκτός από το πρόσωπό σου, σε τι εστιάζεις περισσότερο

«Ε, κάτω από τη μέση. Αυτό. Απάντησα έτσι;»

Με τις απαντήσεις του γλίτωσε την «τιμωρία» της Dat Lilly, που ήταν να φάει wasabi.

«Κέρδισες, δεν θα φας wasabi» του είπε, κλείνοντας.

 

Γιώργος Λιάγκας για Αλέξανδρο Πασχαλάκη: «Για ποιον λόγο να κοιτάζεις τα μέζεά σου; Για να λες… α ρε μεγάλε»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ρωτήθηκε στα παρασκήνια του Mad για σημείο του σώματός του που κοιτάζει στον καθρέφτη πέρα από το πρόσωπο με τον ίδιο να απαντά πως εστιάζει κάτω από τη μέση. Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας δεν πίστευε αυτό που άκουσε και στη συνέχεια ξεκίνησε να λέει μοναδικά σχόλια.

«Ειλικρινά θέλω να πάω στα MAD ως ρεπόρτερ και να ρωτώ αν φοράτε σώβρακα, κιλότες και να μου λένε όχι. Να ρωτώ που κοιτάτε και να μου λένε πως κοιτάω κάτω τα…» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια απάντησε στο σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη: «Δηλαδή ή κλιματική αλλαγή ή είσαι ξεβράκωτη είναι η ερώτηση Ελένη μου; Ή ότι ο άλλος κοιτάζει τα γεννητικά του όργανα στον καθρέφτη; Είπε ότι κοιτάω κάτω από τη μέση κι όταν κοιτάς δεν κοιτάς τα οπίσθια. Μπορεί να είπε τα γόνατα. Εσύ αυτό κατάλαβες;»

«Το σκέφτηκε. Κοιλιακούς κάτω από τα γόνατα; Παιδιά κάτω από τη μέση τι υπάρχει στους ανθρώπους; Τα μέζεα υπάρχουν. Να τα κοιτάνε άλλοι τα μέζεά σου το καταλαβαίνω, να τα κοιτάς μόνος σου για ποιο λόγο δηλαδή; Κάθεσαι και λες: Α, ρε μεγάλε! Αντί να στο πει άλλος, το λες εσύ. Το κοιτάζει και τι λέει;» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας με γέλια κάνοντας σενάρια για τι λέει ένας άνθρωπος μπροστά από τον καθρέφτη του κοιτώντας… κάτω από τη μέση.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr