Αλέξης Αλεξίου: Για τον ΠΑΟΚ και τις εξελίξεις στο μεταγραφικό τοπίο μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» με τον ίδιο να στέκεται στην απόκτηση του Μαντί Καμαρά, αλλά και στην παραμονή του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Για τον Τόμας Κεντζιόρα: «Είναι λογικό ότι ο Λουτσέσκου ήθελε να παραμείνει γιατί έχει κάνει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Κουλιεράκη και έχει μια καλή απόδοση. Ο κορμός της ομάδας πρέπει να μείνει ο ίδιος και να προστεθούν 3-4 παίκτες. Ο Κεντζιόρα είναι ένας παίκτης, που μπορεί να ''χτίζει'' το παιχνίδι από την άμυνα, όπως όλοι οι σύγχρονοι στόπερ».

Για τον Καμαρά: «Είναι σκυλί του πολέμου. Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και ο Λουτσέσκου έκανε πολύ καλά που τον πήρε, βάζοντας ένα δυνατό στοιχείο στη φαρέτρα του».

Για το μέλλον του Μεϊτέ: «Εάν παραμείνει ο Μεϊτέ θα συνδυαστεί εξαιρετικά με τον Καμαρά. Μακάρι να μείνει ο παίκτης γιατί ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να ψάξει αντικαταστάτη».

Για τις μεταγραφές που αργούν: «Κανονικά ο προπονητής έπρεπε να είχε έτοιμους τους παίκτες, ενόψει των προκριματικών του Champions League. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα πρωτοκλασάτο σέντερ φορ και θα βοηθούσε εάν αποκτούσε και δύο εξτρέμ ή έναν στόπερ για να βοηθάει τους Κεντζιόρα και Κουλιεράκη»,

Για την παραμονή του Κωνσταντέλια: «Ο Κωνσταντέλιας έκανε καλά που δεν έφυγε διότι μέσω των προκριματικών του Champions League θα μπορέσει να ανεβάσει το κασέ του», είπε ο Αλέξης Αλεξίου.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr