Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου για μισή ώρα περίπου κάθισε και συζήτησε με τον Εκόνγκ. Δεν αποτελεί φυσικά είδηση πως θέλησε να μιλήσει με έναν ποδοσφαιριστή αφού συχνά το κάνει.

Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το συγκεκριμένο τετ α τετ έχει τη σημασία του αφού ο Νιγηριανός προέρχεται από ένα μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας και τώρα δείχνει πως πατά γερά στα πόδια του.

Αλλωστε και από τη στιγμή που το θέμα Κεντζιόρα παραμένει ανοικτό (ασχέτως αν υπάρχει η βεβαιότητα πως κάποια στιγμή θα βρεθεί στην Ολλανδία) ο Εκόνγκ είναι ο μοναδικός δεξιός στόπερ στην ομάδα (επιστρατεύεται και ο Κουλιεράκης) και ο Λουτσέσκου θέλησε να δείξει την εμπιστοσύνη του στο διεθνή Νιγηριανό.

Το ενδεχόμενο μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ο Νάσμπεργκ να αποχωρήσει παραμένει υπαρκτό. Σε κάθε περίπτωση και ο ίδιος γνωρίζει πως δύσκολα θα βρει φέτος χρόνο συμμετοχής. Είναι χαρακτηριστικό  πως στις δυο ενδεκάδες για το φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας δεν  συμπεριλήφθηκε από τον Λουτσέσκου απλά στις δοκιμές σε κάποιες στιγμές έπαιρνε τη θέση του Θυμιάνη.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr