ΠΑΟ: Από εκεί που στα ρεπορτάζ γραφόταν πως η επόμενη μεταγραφή θα ήταν αυστηρά αριστερός μπακ και μετά εξτρεμ, ξαφνικά αντιστράφηκαν οι προτεραιότητες. Σύμφωνα με τα νέα ρεπορτάζ, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας εμφανίζονται πολύ κοντά πλέον στο να κλείσουν εξτρέμ (που έχει βρεθεί, είναι μάλλον λάτιν, λογικά προορίζεται για αντι-Μπερνάρ) και ο... αριστερός μπακ τώρα μπορεί να περιμένει λίγο ακόμη (μιας και γύρισε, προφανώς, ο Μλαντένοβιτς!!! Είναι θέμα... προγραμματισμού. Εδώ ακούγεται πως ο...κακομοίρης Ρεμπότσο είχε πάει στην Αυστρία, πέρασε από εξετάσεις αλλά ...κόπηκε στο δρόμο για το προπονητικό κέντρο αφού ακυρώθηκε η μεταγραφή του από τον Αλαφούζο λόγω ...αντιδράσεων στα social media και έτσι άρον, άρον γύρισε πίσω!!! Βέβαια η  προτεραιότητα που δόθηκε τα τελευταία 24ωρα  στην απόκτηση του εξτρέμ, έχει εξήγηση. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν μετά την επιστροφή του τριφυλλιού από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο Διέγκο Αλόνσο ήταν τόσο προβληματισμένος με την κατάσταση στα εξτρεμ που μόνο... SOS δεν εξέπεμψε για να αποκτηθεί ... ΧΘΕΣ ακραίος ο οποίος θα τον βοηθήσει άμεσα. Ο Ουρουγουανός κόουτς δεν... βλέπει τον Αιτόρ, ο Μαντσίνι δεν έσκισε στην προετοιμασία, ο Λημνιός είχε το πρόβλημα, ο Βέρμπιτς βρισκόταν στο Euro (και που γύρισε δύσκολα θα μείνει), οι Μπακασέτας/Βιλένα /Τζούρισιτς δεν μπορούν στα άκρα έτσι όπως θα παίζει ο νέος κόουτς, οπότε ο Αλόνσο σήμανε... συναγερμό για να ... "έρθει εδώ και τώρα εξτρέμ"!!!

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Μέχρι πρότινος δεν σκεφτόταν να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό κι ας έσκαγαν... δεξιά κι αριστερά διάφορες προτάσεις για χάρη του. Κάπως έτσι ο Αλαφούζος έφτασε να τον κοστολογεί με transfer fee +30.000.000 (δεν ξέρω κατά πόσο του αρέσει η όλη "φάση", χωρίς καν να υπολογίζουν σε αυτό την άποψη του)! Σύμφωνα πάντως με την ελληνό-ιταλό-πορτογαλική πιάτσα agents o διεθνής Έλληνας σεντερ φορ κάνει πλέον σοβαρές... δεύτερες σκέψεις για την προοπτική να φύγει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για ομάδα του εξωτερικού, η οποία θα καλύπτει (...αν και εφόσον) όλα τα στάνταρ του. Στην Πορτογαλία , λένε, πως ενημερώθηκαν για την αλλαγή στάσης του ίδιου, του Φώτη Ιωαννίδη, για αυτό επιστρέφουν στην διεκδίκησή του, από εκεί που είχαν. δηλώσει ... απόσυρση λόγω της αδιάλλακτης οικονομικά στάσης του Παναθηναϊκού στην τιμολόγηση του παίκτη!

Και μην ξεχνάμε την Μπολόνια, με τους Ιταλούς να υποστηρίζουν πως η πλευρά Ιωαννίδη (ο ατζέντης του Τζόρτζεβιτς αλλά και ο ίδιος, ο άσος)  πάνω, κάτω τα έχουν βρει με το ιταλικό κλαμπ , που περιμένει να κάνει δυο δυνατές πωλήσεις για να έρθει μετά με την τελική του πρόταση στον ΠΑΟ +20.000.000 ευρώ...