Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος είναι και τυπικά ελεύθερος αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του εδώ και λίγες ημέρες και βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωσή της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με όσα αποκάκυψε ο Ευάγγελος Μίχος στον «Ελλάδα Sports στους 94.3», ο Φορτούνης καλείται να αποφασίσει άμεσα έχοντας τρεις μεγάλες προτάσεις στα χέρια του.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας άσος έχει δύο τεράστιες προσφορές από Άραβες, με ετήσιες αποδοχές που δεν θα βρει σε καμία περίπτωση στην Ευρώπη. Η μία πρόταση είναι στα 3 εκατομμύρια ευρώ και η δεύτερη στα 3.5 εκατ.!

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει και του έχει κάνει επίσης μία τεράστια πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς του δίνει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που πλησιάζουν τα 1.7 εκατ. ευρώ! Με αυτά τα χρήματα δηλαδή, εφόσον δεχθεί και ανανεώσει, ο Φορτούνης θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας στη Super League.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών ακόμα δεν έχει αποφασίσει, γιατί μπορεί οι Άραβες να του προσφέρουν… χρυσάφι, όμως πρόκειτια για ένα παιδί που «μεγάλωσε» στο Λιμάνι, είναι οπαδός του Ολυμπιακού, έζησε μοναδικές στιγμές στο σύλλογο και μάλιστα τα πήρε όλα με τα ερυθρόλευκα.


Δική του απόφαση πλέον και απόφαση...ωρών!