Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, μεταφέροντας τα τελευταία νέα του «δικεφάλου του βορρά» αναφέρθηκε στα δυο αυριανά φιλικά που θα είναι και τα τελευταία για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, τονίζοντας ότι Οζντόεφ και Καμαρά δύσκολα θα αγωνιστούν κόντρα σε Φίτεσε και Σεν Ζιλουάζ, ενώ στάθηκε και στον τραυματισμό του Ότο.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι μέχρι τα πρώτα ματς των προκριματικών του Champions League, δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ και ότι ο ΠΑΟΚ απέρριψε με... συνοπτικές διαδικασίες νέα πρόταση της Τζένοα για τον Ντόμινικ Κοτάρσκι.

«Δεν πιστεύω ότι θα διαφοροποιηθεί το ρόστερ του ΠΑΟΚ μέχρι το πρώτο ματς των προκριματικών. Κρούσεις γίνονται σε πολλές θέσεις. Αρνήθηκε ακόμη μια πρόταση για τον Κοτάρσκι απο την Τζένοα. Δεν ρίχνει τις απαιτήσεις του κάτω από τα 10 εκατ. ευρώ. Η τελευταία πρόταση ήταν δανεισμός για ένα έτος με 1 εκατ. ευρώ, υποχρεωτική οψιόν 4 εκατ. ευρώ για το 95% των δικαιωμάτων του. Είναι λίγο ανούσιο να μένει σε αυτά τα ποσά η Τζένοα γνωρίζοντας ότι δεν θα κατεβάσει τις απαιτήσεις του. Έχει δελεαστεί ο Κοτάρσκι, το έχει όραμα, αλλά είναι σοβαρός και δεν επηρεάζεται».