Παναθηναϊκός: Ποδοσφαιριστή από τα εξτρέμ και μάλιστα από το πάνω... ράφι αναζητούν οι Πράσινοι με τα ονόματα των Φακούντο Πελίστρι, αλλά και Σερντάν Σακίρι να είναι στο προσκήνιο.

Αγγλικό ρεπορτάζ αναφέρεται στο ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για τους δύο παίκτες, τονίζοντας ότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να βάλουν όλα τους τα... λεφτά στον Ουρουγουανό, μιας και θέλουν φέρουν στην ομάδα τον Ελβετό που όμως δεν φαίνεται να... ψήνεται με μια μεταγραφή στην Ελλάδα.

«Μια μετακίνηση στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ θα έδινε στον Πελίστρι την ευκαιρία να συνεχίσει την ανάπτυξή του σε μία από τις μεγάλες ευρωπαϊκές λίγκες. Η ελληνική Super League δεν προσφέρει τόση γοητεία, ακόμα κι αν ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί – ενδεχομένως ακόμα και απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – στο Europa League την επόμενη σεζόν.

Και, όπως και με τον Σάντσο, η επιβεβαίωση ότι ο Τεν Χαγκ θα παραμείνει μπορεί να είναι μοιραία για οποιεσδήποτε ελπίδες είχε ο Πελίστρι να αναγεννήσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πρώην άσος της Πενιαρόλ έχει δυσκολευτεί να βρει ευκαιρίες υπό τον Ολλανδό. Ο ατζέντης του, εν τω μεταξύ, έχει ήδη πει ότι μια αναχώρηση μπορεί να εξεταστεί εκτός αν απομακρυνθεί ο Τεν Χαγκ από τη θέση του.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, φαίνεται ότι δεν βάζουν όλα τα χρήματά τους στο τραπέζι του Πελίστρι.

Σύμφωνα με το Tuttomercatoweb, υπάρχει ενδιαφέρον για τον πρώην παίκτη των Μπάγερν Μονάχου, Ίντερ, Λίβερπουλ, Στόουκ Σίτι, Σερντάν Σακίρι. Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός εισέρχεται στους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του στην ομάδα MLS, Σικάγο Φάιαρ.

Και αν και φαίνεται ότι έχει αμφιβολίες για το εάν μια μετακίνηση στην Ελλάδα θα ήταν το σωστό βήμα, ο Παναθηναϊκός σίγουρα δεν είναι έτοιμος να αποδεχτεί την ήττα ακόμα», αναφέρει το ρεπορτάζ για τους στόχους που έχει ο Παναθηναϊκός για τα εξτρέμ.