Τον Αλεχάντρο Μαρτίνες της Ταγιέρες έχει βάλει στο στόχαστρο ο Αρης για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο twitter ο δημοσιογράφος, Σέζαρ Λουίς Μέρλο. 

Η αγορά της Λατινικής Αμερικής είναι μια από αυτές που έχουν απλώσει δίχτυα φέτος οι Κιτρινόμαυροι και στο πλαίσιο αυτό φαίνεται ότι προκύπτει η περίπτωση του Μαρτίνες, ο οποίος έχει ξεχωρίσει στη λίστα των ανθρώπων του Αρη για την ενίσχυση και την ποιοτική αναβάθμιση των άκρων της επίθεσης. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου από την Αργεντινή μάλιστα έγινε πρόταση στην Ταγιέρες και πλέον ο Αρης περιμένει την απάντηση του συλλόγου της Κόρντομπα, προκειμένου να δει αν θα προχωρήσει η υπόθεση. Ο Μαρτίνες είναι 27 ετών, αριστεροπόδαρος κι αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ. 

Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Ατλάς, έχει παίξει σε Μπαράκας, Μέρλο, Μπελγκράνο και Σέντραλ Κόρντομπα στην πατρίδα του, με την τελευταία να τον πουλάει για 2,8 εκατ. ευρώ στην Τιχουάνα του Μεξικό τον Ιανουάριο του 2023, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο τον αγόρασε σχεδόν με τα ίδια χρήματα η Ταγιέρες, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο μέχρι το 2026. 

Με την ομάδα της Αργεντινής κατέγραψε 15 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ, ενώ συνολικά τη σεζόν 2023-2024 είχε 32 ματς, 5 γκολ και 1 ασίστ.

Πηγή: metrosport.gr