Άρης: Μετά το άκυρο στην υπόθεση μεταγραφή του Σωκράτη Διούδη, ο Άρης φαίνεται πως εξακολουθεί να έχει στα υπόψη του τον Γιώργο Αθανασιάδη, ο οποίος αποχώρησε από την ΑΕΚ και, μέχρι στιγμής, δεν έχει βρει ομάδα. Ο πρώην κίπερ της ΑΕΚ, λίγες μέρες πριν, δινόταν ως κλεισμένος στην τουρκική ομάδα, ωστόσο εκεί τελικά υπέγραψε ο συνάδελφός του και πρώην τερματοφύλακας του Άρη!

Ο Γιώργος Αθανασιάδης φέρεται πως είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, καθώς δεν είναι απόλυτη προτεραιότητα το εξωτερικό, όπως παρουσιαζόταν το τελευταίο διάστημα και οι συνθήκες στον Άρη θα μπορούσαν να τον κάνουν να συνεχίσει στη χώρα μας.

Το γεγονός είναι πως ο Αθανασιάδης έκανε αρκετά καλή σεζόν στην Ένωση, ειδικά προς το τέλος του πρωταθλήματος και η τιμή του είναι αρκετά πάνω από όσα χρήματα θα ήθελε (ιδανικά) να διαθέσει ο Άρης. Ωστόσο, αν οι Θεσσαλονικείς τον εντάξουν στο δυναμικό τους, υπό την προϋπόθεση ο 31χρονος αθλητής θα ρίξει τις απαιτήσεις του, θα έχουν δημιουργήσει ισχυρό δίδυμο στη θέση «1», καθώς εύκολα παίζουν βασικοί και ο Κουέστα και ο Αθανασιάδης.

Μέχρι στιγμής, ό,τι έχει συμβεί μεταξύ των δύο πλευρών είναι περισσότερο σε επίπεδο φημολογίας και διερευνητικών επαφών, ωστόσο τα πράγματα δείχνουν πως δεν είναι απίθανη η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Άρης καίγεται για τερματοφύλακα, από τη στιγμή που δεν φαίνεται πως υπολογίζει στον Ουκρανό κίπερ, Μαξίμ Κοβάλ, ο οποίος βρίσκεται στο ρόστερ έχοντας συμβόλαιο σε ισχύ.

Πηγή: metrosport.gr