Το σχόλιό του για το φιλικό 1-1 με την Ομόνοια έκανε ο Ματίας Αλμέιδα.

«Ελπίζω να είναι μια πολύ καλή χρονιά, για την ομάδα, τον κόσμο, την οικογένεια της ΑΕΚ. Ήταν ένα παιχνίδι στη φάση της προετοιμασίας, κάποιες στιγμές είχε καλό ποδόσφαιρο, άλλες στιγμές η ομάδα δεν είχε τον απόλυτο έλεγχο, αποκτάμε ρυθμό. Άλλοι ποδοσφαιριστές είχαν λιγότερες προπονήσεις, ενώ μπαίνουν και οι νέοι παίκτες», δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός.

Σε ό,τι αφορά την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες, την οποία θα αντιμετωπίσει η Ένωση στον 2ο προκριματικό του Conference League, ο Αλμέιδα τόνισε ότι την έχει ήδη παρακολουθήσει αναφέροντας σχετικά: «Αρχικά μπορώ να πω ότι έχω δει τον αντίπαλο, έχουν καλό σύστημα παιχνιδιού, είχα παρακολουθήσει και τις δυο ομάδες. Πλέον θα αναλύσω περισσότερο τον ερχόμενο αντίπαλο, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Τέλος, για την ένταξη στο ρόστερ του Μόουζες Οντουμπάτζο σχολίασε: «Είναι ποδοσφαιριστής με ποιότητα, δυνατός, βοηθάει στην επίθεση την ομάδα του. Όποτε παίζαμε αντίπαλοι μάς το έκανε περίπλοκο να τον αντιμετωπίσουμε και πιστεύω θα μας βοηθήσει».