Για αυτό δεν είναι τυχαίο το όνομα του Φακούντο Πελίστρι που έχει βρεθεί στο ρεπορτάζ των Πράσινων, δηλαδή του 22χρονου διεθνή Ουρουγουανού εξτρέμ που έχει θετικότατη παρουσία στο Κόπα Αμέρικα με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας. Ειδικά σε μια εποχή που ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Τετέ και φαίνεται ότι θέλει έναν ακόμα παίκτη με την δική του ποιότητα/εκτόπισμα για το βασικό σχήμα.

Ο νεαρός άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την Μαν. Γιουνάιτεντ, και μέχρι στιγμής έχει παίξει μπάλα σε Πενιαρόλ, Αλαβές και Γραναδα. Θα τον παραχωρούσε η Γιουνάιτεντ μια ακόμα σεζόν δανεικό, ή ακόμα και να συζητούσε την πώλησή του, από τη στιγμή που δεν φαίνεται να υπολογίζεται από το αγγλικό κλαμπ; Κι αν, ναι, τι κίνητρο θα μπορούσε να βρει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού;

"Ο Αλόνσο θα φέρει Πελίστρι στον ΠΑΟ - Πολυτέλεια και μεγάλη μπάλα - Τότε θα έρθει ο Ποντένσε"

Ο καλός συνάδελφος Αντώνης Τσούτη, που αναλύει αγωνες στην Αγγλία και ξέρει καλά το ποδόσφαιρο στην Premier League, σχολίασε μέσω του sportdog: "Το μόνο που μου κάνει κλίκ για να έρθει, αν πούμε ότι ισχύουν τα ρεπορτάζ, είναι ο Αλόνσο. Εντύπωση θα έκανε να φύγει παίκτης τής Γιουνάιτεντ με συμβόλαιο και να έρθει στον Παναθηναϊκο βέβαια. Αλλά δεν ξέρω αν τον μπορεί στην Αγγλία ο Μπελέστρι, ειναι το νοτιαμερικάνικο στιλ που δεν πολυ ταιριάζει στην Premier League".

 Πολυτέλεια να έρθει στον Παναθηναϊκό;

"Αν βρει κίνητρο και έρθει, αν τον ψήσει ο Αλόνσο, μπορεί να παίξει μπάλα και να είναι όντως πολυτέλεια".

Τέλος, πες μου μια εκτίμηση για τον Ολυμπιακό και όσα συμβαίνουν με την περίπτωση του Ποντένσε.

"Η Γουλβς δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό της. Γενικά είναι φάση που δεν ξέρω αν έχουν φτιάξει τα οικονομικά τους, δεν λες ότι είναι και η πιο άνετη ομάδα - Παρότι έχει πλούσιους ιδιοκτήτες, έχει πρόβλημα με το FFP. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει η τραμπα στα μέσα προς τέλη Αυγούστου".