Μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία αποκάλυψε μέσω του sportdog ο Ευάγγελος Μίχος, στο θέμα με τίτλο ΑΕΚ για Ντεπάι! Το πιο μεγάλο συμβόλαιο στην Ελλάδα με εντολή Ηλιόπουλου, καθώς μεταξύ άλλων αποκάλυψε για τον 30χρονο διεθνή Ολλανδό επιθετικό που, σήμερα, έχει χρηματιστηριακή αξια στα 10 εκατ. ευρώ: 

"Η μετοχή είχε κάνει limit up στα 55.000.000 ευρώ το 2019 κι ενώ στην καριέρα του έχουν πληρωθεί συνολικά 53.500.000 σε fees, βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ! Μάλιστα σύμφωνα με την ελληνολλανδική πιάτσα agents φέρεται να έχει μεταφερθεί στον Ολλανδό σταρ πως ο νέος ιδιοκτήτης, Μάριος Ηλιόπουλος μπορεί να του προσφέρει το πιο υψηλό συμβόλαιο στην Super League συνολικά (όχι μόνο στην ΑΕΚ), με ετήσιες αποδοχές 3.500.000 ευρώ συν signing bonus!!!

Ο Ολλανδός επιθετικός έχει πλούσια καριέρα μόνο σε top ομάδες, όπως οι Αϊντχόφεν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λυών, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο. Γνωστός για την εκρηκτική του ταχύτητα, την ικανότητα στο σκοράρισμα και τη δημιουργικότητα, είναι ένας πολυσύνθετος επιθετικός, από αυτούς που κάνουν ταμάμ στο στυλ του Αλμέιδα. Συγχρόνως, όμως, είναι και μια πολύ δύσκολη περίπτωση αφού έχει πολύ υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, αρκετές προτάσεις και δεν ξέρω κατά πόσο ...ψήνεται για Ελλάδα. Η περίπτωση του μοιάζει σχεδόν ανέφικτη αλλά παρόλα αυτά η ΑΕΚ με εντολή Ηλιόπουλου φέρεται να "μπήκε" σε αυτή, ενδεικτικό των προθέσεων αλλά και του μπάτζετ του νέου ιδιοκτήτη της!".

Προφανώς ο Ηλιόπουλος θέλει να κάνει μια κίνηση που θα αφήσει το όνομά του στην Ιστορία της Ένωσης, αφού δεν βλέπουμε εύκολα παίκτες αυτής τής αξίας αλλά και σε αυτή την ηλικία να έρχονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Λυκάκης, που αναλύει αγώνες στη La Liga και γνωρίζει πολύ καλά τι ισχύει στο ισπανικό ποδόσφαιρο, μίλησε στο sportdog.

"Ακραία περίπτωση να φύγει για να έρθει Eλλάδα, το θεωρώ πολύ δύσκολο. Αλλά αν τελικά έρθει κάνει εύκολα τη διαφορά, παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και τεχνική, ταχύτητα και ντρίπλα. Το μονο που δεν μπορεί να κάνει είναι να τον βάλεις να τρώει ξύλο στην επίθεση, χρειάζεται κι άλλον παίκτη μαζί του", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο καλός συνάδελφος.

Οπότε ταιριάζει για να παίξει με τον Λιβάι στην επίθεση; 

"Ναι, ταιριάζει να παίξει με τον Λιβάι. Στην Ατλέτικο πέρσι δεν έπαιξε πολύ, ούτε και στην Μπαρτσελόνα ήταν όπως τον περίμεναν. Στην Αϊντχόφεν, τη Μαν. Γιουνάιτεντ και τη Λιλ τα είχε πάει καλά, όπως και στην εθνικη του ομάδα".