ΑΑΡΟΝ ΜΠΟΥΠΕΝΤΖΑ: Από το πρωί της Παρασκευής οι "Μιχείες" αποκάλυψαν πως ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά -θέμα ωρών ή ημερών- να κλείσουν όχι μια αλλά δυο μεταγραφές. Αριστερού μπακ και (η έκπληξη)... σέντερ φορ, όχι αριστερού εξτρεμ, όπως περιμένουν οι περισσότεροι (θα έρθει κι αυτός πάντως).

Οι πιστοί αναγνώστες (και ακροατές) μου βεβαίως δεν πρέπει να ένιωσαν έκπληξη αφού σε ανύποπτο χρόνο, πριν από λίγες ημέρες, αποκάλυψα αυτό που κυκλοφορούσε στις μανατζερικές πιάτσες, ότι δηλαδή το τριφύλλι είναι στην αγορά & εξετάζει περιπτώσεις σέντερ φορ για άμεσο deal (ως μια τέτοια περίπτωση ανέφερα τον Βινίσιους της Φούλαμ).

Ανάμεσα, λοιπόν, στους σέντερ φορ που έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό και εξετάστηκαν ενδελεχώς ήταν και ο Ααρόν Μπουπέντζα. Διεθνής 28χρονος Γκαμπονέζος, με χρηματιστηριακή αξία σήμερα 5.000.000 ευρώ, που παίζει στο MLS κι ανήκει στο Σινσινάτι από τον Ιούλιο του 2023. Αγορά 6.500.000 ευρώ από την αραβική Αλ Σαμπάμπ. Ο Μπουπέντζα δεν περνάει καλά στην Αμερική, παίζει συνήθως αλλαγή (14 συμμετοχές/ 2 γκολ και ασίστ), θέλει να φύγει και το Σινσινάτι να τον δώσει/πουλήσει. 

Ο Μπουπέντζα πάντως συνδέεται με την Αγιούμ Ελ Κααμπί!!! Την σεζόν 2020 -21 ο Μπουπέντζα έκανε μια εκπληκτική σεζόν στην Χατάισπορ, σημειώνοντας 22 γκολ σε 36 συμμετοχές του στο τουρκικό πρωτάθλημα. Το αποτέλεσμα ήταν να πουληθεί, στην πιο ακριβή μέχρι τότε πώληση στην ιστορία του τουρκικού κλαμπ, αντί 4.500.000 στην Αλ Αράμπι! Με ποιόν αντικατέστησαν στην Χατάισπορ τον Μπουπέντζα; Με τον Ελ Κααμπί! Με τον Μαροκινό  να πλησιάζει την επόμενη σεζόν αλλά να μην φτάνει το ρεκόρ σκοραρίσματος του Μπουπέντζα (18 έναντι 22 γκολ) και να παίρνει κι αυτός (ως ελεύθερος) τον Μάρτιο του 2023 τον... δρόμο για την Αραβία, από όπου το περσινό καλοκαίρι ο Κορδόν τον έφερε στον Ολυμπιακό. Ωραία ιστορία...