Ποδοσφαιριστές επιπέδου συνεχίζει να ψάχνει ο Ολυμπιακός για να ενισχύσει το ρόστερ του, ανεξάρτητα από τις υποθέσεις των Ποντένσε και Όρτα που, εύκολα ή δύσκολα, οι περισσότεροι περιμένουν ότι μέσα στον Αύγουστο οι περιπτώσεις τους θα τελειώσουν με θετική κατάληξη για τους Πειραιώτες. Αλλά και με τους όρους που θέλουν οι Πειραιώτες...

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο έχει συνδεθεί με τους Ερυθρόλευκους ο Αντόν Μίραντσουκ, διεθνής Ρώσος μεσοεπιθετικός που αυτό το διάστημα είναι χωρίς ομάδα (δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Λοκομοτίβ Μόσχας), έχει market value στα 6 εκατ. ευρώ και τα 28 του χρόνια φαίνεται ότι ψάχνει μια νέα πρόκληση για την καριέρα του.

Κι εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο μάνατζέρ του έχει δηλώσει διαθεσιμότητα σε όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες για τον πελάτη του, δηλαδή και σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πλην του Ολυμπιακού, με τους Θεσσαλονικείς (λόγω Ρωσίας και Σαββίδη) να έχουν συνδεθεί επίσης με τον Μίραντσουκ.

Για να είμαστε ακριβείς, οι πληροφορίες από την πιάτσα των ατζέντηδων αναφέρουν ότι και η Ένωση έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται αναμφίβολα για έναν ποιοτικό παίκτη που παίζει ως 10άρι αλλά και ως εξτρέμ δεξιά και αριστερά, ενώ δεν χρειάζεται διαπραγμάτευση με κάποια ομάδα για να αποκτηθεί.

Πλην του Big 4 ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχει δείξει και η Γαλατασαράι, που μπορεί να του δώσει οικονομικό κίνητρο, με τον δημοσιογράφο Λευτέρη Ντανοβασίλη, που αναλύει αγώνες για το ρωσικό ποδόσφαιρο, να δίνει έξτρα πληροφορίες στο sportdog για την περίπτωσή του.

"Δεν έχει την ποιότητα και τα νούμερα του Φορτούνη - Λύση για τον πάγκο - Ταιριάζει περισσότερο στον Ολυμπιακό"

"Παίζει πίσω από τον επιθετικό, ενώ μπορεί να παίξει και στα πλάγια. Αλλά δεν είναι γρήγορος παίκτης", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Έχει καλό σουτ, καλά στημένα, έχει αντίληψη, αλλά το αρνητικό είναι ότι λίγο αργός.

Τον "βλέπεις" στην Ελλάδα;

"Για λύση από τον πάγκο είναι περισσότερο σε ελληνική ομάδα".

Για παράδειγμα ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να τον αποκτήσει στη θέση τού Κώστα Φορτούνη;

"Ναι ως θέση, όχι ως ποιότητα. Γιατί δεν πρόκειται να κάνει τα νούμερα και να έχει τέτοια παρουσία όπως είχε ο Φορτούνης στπον Ολυμπιακό".

Έχει συνδεθεί και με τις 4 μεγάλες ελληνικές ομάδες - Σε ποια πιστεύεις ότι θα ταίριαζε περισσότερο;

"Νομίζω περισσότερο στον Ολυμπιακό, αλλά για λύση από τον πάγκο".