Σκασμένος ήταν ο Ματίας Αλμέιδα μετά την ήττα της ΑΕΚ από τη Νόα με 3-1, στο Ερεβάν, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League. Φάνηκε και στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote Tv.

«Νομίζω ήταν ξεκάθαρο το έγινε. Εχουμε δεχθεί 6 γκολ από δικά μας λάθη. Πρέπει να δουλέψουμε για να διορθώσουμε. Περιμένομε το 2ο ματς για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα.

Πρέπει να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι, με λόγια και ονόματα δεν κερδίζεις στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να επιμείνουμε στη φιλοσοφία μας, και στο πάθος μας. στο πάθος που έχομε δείξει εδώ και δύο χρόνια. Θέλουμε να συνεχίσουμε εδώ και θα χύσομε και την τελευταία μας σταγόνα. Για τον κόσμο, την ομάδα και φυσικά εμάς.», ανέφερε ο Αργεντινός τεχνικός.

Με την επιστροφή της αποστολής από την Αρμενία, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν θα πάνε στα Σπάτα, καθώς ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να τους δώσει ρεπό την Τετάρτη, προκειμένου να αποφορτιστούν, να πάρουν ανάσες και πάνω απ' όλα να καθαρίσει το μυαλό τους από την ήττα, η οποία χαρακτηρίστηκε ως ντροπιαστική από μερίδα του Τύπου.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Πέμπτη, προκειμένου να προετοιμαστούν, ενόψει της ρεβάνς με τη Νόα στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου θα δοθεί η μητέρα των μαχών για την πρόκριση στα playoffs του Conference League. Οπότε ο Δεκαπενταύγουστος θα έχει πολεμικό χαρακτήρα για τους παίκτες της Ένωσης, οι οποίοι πρέπει να δείξουν μαχητική διάθεση και πνεύμα ανάλογο με αυτό που υπαγόρευσε ο προπονητής του στις τοποθετήσεις του.