Παναθηναϊκός: Η αποβολή του Κάραλος Ζέκα στο 51' της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης αποδείχτηκε καταλυτική για την έκβαση του αποτελέσματος της αναμέτρησης για την 1η αγωνιστική της Super League.  Και αυτό γιατί από αυτό το φάουλ προήλθε το γκολ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έφυγαν νικητές από το ΟΑΚΑ.

Εξαιτίας της κόκκινης που δέχτηκε κατέγραψε ένα αρνητικό στατιστικό! Έγινε ο πρώτος παίκτης του Τριφυλλιού που αποβλήθηκε σε πρεμιέρα μετά από 19 χρόνια. Η τελευταία φορά που παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν αντικρίσει κόκκινη κάρτα σε πρεμιέρα πρωταθλήματος ήταν στις 28 Αυγούστου του 2005 στην ήττα του Τριφυλλιού από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με 0-2.

Τότε είχαν αποβληθεί Ηλίας Κώτσιος και ο Νασίφ Μόρις, που είχαν αφήσει τους «πράσινους» με εννιά παίκτες απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Βαρούχας: Άκυρο το γκολ Αστέρα

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης, κάνοντας λόγο για λανθασμένη απόφαση στο νικητήριο γκολ του Αστέρα, το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει!

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής διαιτησίας τόνισε πως όταν στο τείχος πριν από εκτέλεση φάουλ βρίσκονται πάνω από τρεις αμυντικοί, τότε οι επιτιθέμενοι δεν έχουν δικαίωμα να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση (είτε δίπλα, είτε μπροστά, είτε πίσω από το τείχος). Από τη στιγμή που ο Άνταμ βρέθηκε μέσα στο τείχος των παικτών του Τριφυλλιού, θα έπρεπε το γκολ να ακυρωθεί και να καταλογιστεί έμμεσο. Τόνισε μάλιστα ότι θα έπρεπε να παρέμβει ο VAR, κάτι που δεν συνέβη.