Ο Φακούντο Πελίστρι είναι και με τη βούλα παίκτης του Παναθηναϊκού, υπογράφοντας συμβόλαιο με το Τριφύλλι μέχρι το 2028.

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας ο δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναφέρθηκε ξανά στο deal των Πράσινων με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκαλύπτοντας ότι οι "Κόκκινοι Διάβολοι" έχουν το δικαίωμα επαναγοράς του Ουρουγουανού εξτρέμ, το καλοκαίρι του 2027.

Επιπροσθέτως, ανέλυσε τα ποσά του deal κάνοντας λόγο για τα 6 εκατομμύρια ευρώ για το 55% του παίκτη, που γνωρίζαμε ήδη, όμως προσέθεσε ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει ακόμα 2 εκατ. ευρώ με την μορφή μπόνους.

Κάτι που σημαίνει ότι η μεταγραφή του Πελίστρι θα φτάσει το εξωπραγματικό ποσό -για τα ελληνικά δεδομένα- των 8 εκατομμυρίων ευρώ!

Η ανάρτησή του:

Λίγη ώρα αργότερα ήταν και η σειρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποχαιρετήσει τον 22χρονο άσο, γράφοντας χαρακτηριστικά στο instagram:

«Καλή τύχη στα επόμενα βήματά σου, Φακούντο Πελίστρι. Ο Ουρουγουανός θα ενταχθεί στον Παναθηναϊκό αυτό το καλοκαίρι, μετά από σχεδόν 4 χρόνια στη Γιουνάιτεντ»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manchester United (@manchesterunited)