Είναι αλήθεια; Αν οι πληροφορίες μας είναι οι σωστές, ναι είναι! Ο Νταβίντ Κάρμο επιστρέφει στον Ολυμπιακό!

Σε ρεπορτάζ πριν από μερικές ώρες είχαμε αναφερθεί στον τρόπο που έγινε η μεγάλη ανατροπή, το τηλεφώνημα του παίκτη στον Μεντιλίμπαρ στο οποίο του εξέφρασε την επιθυμία να γυρίσει αφού στην Πόρτο, τελικά, δεν θα γίνουν πράξη όσα φέρονται να του είχαν υποσχεθεί πριν από περίπου 1,5 μήνα οι «δράκοι». Τι; Να παίζει βασικός. Αντιθέτως τον τελευταίο καιρό άρχισε να μην αισθάνεται σημαντικός σε αντίθεση με αυτό που αισθάνθηκε στον Πειραιά.

Σύμφωνα λοιπόν με μια πληροφορία που μας έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής (23/8) ο Νταβίντ Κάρμο είναι σε διαδικασία ταξιδιού για την Ελλάδα. Ενδεχομένως και πριν το τέλος του Σαββατοκύριακου να είναι στην Ελλάδα. Ίσως απόψε ή και αύριο Σάββατο! Ναι, αυτά μας είπαν και αυτά σας μεταφέρουμε.

Προφανώς και (όπως συμβαίνει πάντα) μεταφέρονται με μια δόση επιφύλαξης αφού πρόκειται για πράγματα τα οποία ορίζουν τρίτοι και όχι εμείς. Μιλάμε για μια υπόθεση που αφορά τον Ολυμπιακό, την Πόρτο και τον Κάρμο.

Ο 25χρονος στόπερ ωστόσο φαίνεται πια ότι είναι σε διαδικασία επιστροφής στους κατόχους του Conference League. Αν οι πληροφορίες είναι σωστές θα είναι τη Δευτέρα (26/8) στο Γ.Καραϊσκάκης για το παιχνίδι με την Athens Καλλιθέα για τη 2η αγωνιστική της Super League.