Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ στο ακραίο δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή, σύμφωνα με το οποίο οι διοικούντες του συλλόγου έχουν πάρει την απόφαση να απολύσουν μέχρι το τέλος του Αυγούστου τον Ραζβάν Λουτσέσκου και μετά από επτά χρόνια να πορευτούν ξανά με τον Βλάνταν Ίβιτς.

Μάλιστα, οι πρωταθλητές Ελλάδας χαρακτηρίζουν το δημοσίευμα του Ρώσου δημοσιογράφου, Ιβάν Καρπόφ, “επική μπούρδα”, απαντώντας με τον πιο ξεκάθαρο και απόλυτο τρόπο στο ρωσικό ρεπορτάζ.

“Έχουμε ακούσει και διαβάσει πολλά όλο το καλοκαίρι. Αυτό παίρνει τον τίτλο της επικότερης μπούρδας”, ήταν μάλιστα η θέση του Δικεφάλου του Βορρά!

Αντίδραση Λουτσέσκου στην… απόλυση!

Ο Ευάγγελος Μίχος όμως μετέφερε και την πρώτη αντίδραση της πλευράς Ραζβάν Λουτσέσκου στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Ελλάδα FM 94.3». «Γελάει ο Λουτσέσκου και εμείς γελάμε με τον Καρπόφ», έλεγαν από το… στρατόπεδο του Ραζβάν.

Βέβαια, ακόμα και αν ίσχυε το δημοσίυεμα, η υπόθεση θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Γιατί η αποζημίωση για πιθανή απόλυση του Ρουμάνου είναι στα 4.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στο συμβόλαιο υπάρχει και By-out αν θέλει κάποιος να τον… κλέψει.

Η ρήτρα του Λουτσέσκου είναι στα 2 εκατομμύρια ευρώ για ομάδες από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα και στα 4 εκατομμύρια για τις υπόλοιπες. Μάλιστα, υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Λουτσέσκου, και μπορούν να δώσουν τα 4 εκατ, αλλά ουτε το σκέφτεται!