Μεταγραφικό ντεμαράζ ετοιμάζει ο Ολυμπιακός, καθώς οι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου και το πρώτο 4ημερο του Σεπτεμβρίου αναμένεται ιδιαίτερα… καυτό και με πολλές ανακοινώσεις.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν με προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη να φέρουν πίσω στην Ελλάδα τον Νταβίντ Κάρμο, πληρώνοντας τρελά χρήματα, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία με την Πόρτο είναι για αγορά με 12+3 εκατομμύρια ευρώ!

Ωστόσο, ο Αγκολέζος αμυντικός δεν θα είναι προφανώς η τελευταία μεταγραφή ούτε καν ο τελευταίος στόπερ που θα έρθει στο Λιμάνι. Οι Πειραιώτες μετά την αποχώρηση του Άμπι, ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν και τον Ζουλιάν Μπιανκόν και ήδη ψάχνουν στην αγορά για έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό, ώστε να είναι στο ρόστερ μαζί με τους Κάρμο, Ρέτσο, Πιρόλα και ίσως τον Κουτσίδη ή Ντόη.

Απ εκεί και πέρα, όπως έχετε διαβάσει στο Sportdog.gr και στο ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου, ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει συζητήσεις και για τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα, ωστόσο η υπόθεσή του είναι πάρα πολύ δύσκολη και δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει στα τελευταία 24ωρα της μεταγραφικής περιόδου. Δεδομένα πάντως στο Λιμάνι ψάχνουν πλέον και αριστερό μπακ.

Φυσικά, δεν βγαίνει από το κάδρο η περίπτωση του Ντάνιελ Ποντένσε, για τον οποίο γίνονται προσπάθειες ώστε να τελειώσει άμεσα η υπόθεσή του. Οι Πειραιώτες προσφέρουν 7 εκατομμύρια ευρώ στη Γουλβς, που επιμένει στα 10 εκατ. αλλά παράλληλα αντιμετωπίζει προβλήματα με το FFP, ενώ πλέον βγήκε από το… παιχνίδι η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας που τον ήθελε. Οι Ερυθρόλευκοι θα πιέσουν για να κλείσει η μεταγραφή, όμως έχουν έτοιμο και Plan B.

Ενίσχυση όμως θα υπάρξει και στη μεσαία γραμμή, όπου θα αποκτηθεί είτε 8αρο-δεκάρι είτε αντι-Φορτούνης. Θα εξετάσουν όλες τις περιπτώσεις που έχουν διαθέσιμες και ο Μεντιλίμπαρ θα επιλέξει αυτόν που ταιριάζει στα πλάνα του. Μπορεί αυτός στο τέλος να είναι ο Αντρέ Όρτα, για τον οποίο μπορεί η Μπράγκα να επιμένει πως δεν τον πουλάει με τα χρήματα που της δίνει ο Ολυμπιακός, όμως τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία για ανατροπή!