Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει έτοιμη τη βαλίτσα για Γερμανία και περιμένει να περάσουν τα παιχνίδια με την Σάμροκ Ρόβερς ώστε να ξεκινήσει τις προπονήσεις με την Βόλφσμπουργκ, ενώ παρελθόν αποτελεί και ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόν.

Γι’ αυτό λοιπόν και ο ΠΑΟΚ κινείται στην αγορά για να αποκτήσει δύο στόπερ, έναν για βασικό με πολύ ακριβό συμβόλαιο (ο Ιβάν Σαββίδης δίνει για καταξιωμένο κεντρικό αμυντικό μέχρι και 1.5 εκατ. ευρώ σε ετήσιες αποδοχές), αλλά και έναν ακόμα νεαρής ηλικίας, ο οποίος ωστόσο θα έχει μεταπωλητική αξία και θα έχει «χαρακτηριστεί» από τμήμα scouting ως μεγάλο ταλέντο.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ που μετέφερε ο Ευάγγελος Μίχος στην καθημερινή ραδιοφωνική του παραγωγή στον «Ελλάδα FM 94.3», πρώτος στόχος του Δικεφάλου είναι ο Σαμουέλ Ζιγκό της Μαρσέιγ. Ο 30χρονος άσος, με χρημαστηριακή αξία 11 εκτομμύρια ευρώ, είναι εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση και οι πιθανότητες να έρθει στην Τούμπα είναι 50-50!

Ο Ζιγκό έχεια ετήσιες αποδοχές 2.2 εκατομμύρια ευρώ, οπότε προφανώς υπάρχει απόσταση στο οικονομικό, ωστόσο ο Λουτσέσκου τον έχει ξεχωρίσει και τον θέλει στον ΠΑΟΚ. Στα… συν για τους Θεσσαλονικείς είναι το γεγονός πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2025, αλλά και ότι ο βετεράνος άσος των ΑΕΚ και Ξάνθη και νυν μάνατζερ, Αντώνη Ρίκκα, προσπαθεί να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, εκτός του 30χρονου Γάλλου υπάρχει άλλη μία περίπτωση γνωστού παίκτη που απασχολεί τον Δικέφαλο. Ο λόγος για τον έμπειρο Ματίγια Νάστασιτς που απασχόλησε και τον Ολυμπιακό το προηγούμενο διάστημα και παραμένει ελεύθερος, ενώ συζητά ήδη με Ουντινέζε και Τορίνο.

Ο 30χρονος Σέρβος διεθνής κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Μαγιόρκα μετά από μία χρονιά με 32 συμμετοχές και 2 γκολ. Ο παίκτης έκανε τα πρώτα του βήματα στην Παρτιζάν, ενώ φόρεσε τη φανέλα της Φιορεντίνα όταν έφυγε για πρώτη φορά εκτός Σερβίας. Τα 36 ματς με τους Βιόλα του έδωσαν μεταγραφή στην Μάντσεστερ Σίτι με ποσό 15εκ. ευρώ. Με τους γαλάζιους του Μάντσεστερ ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός έκανε 52 συμμετοχές και δόθηκε δανεικός στην Σάλκε με την οποία έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του παίζοντας σε 157 παιχνίδια, αναγκάζοντας τους Γερμανούς να δαπανήσουν δέκα εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Φιορεντίνα που πάντα τον έδενε αγάπη και σεβασμός και τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε στη Μαγιόρκα. Είναι αριστεροπόδαρος, υψηλόσωμος (1,90 μ.) στα 30 του χρόνια και με δυνατό βιογραφικό. Ο παίκτης είχε ακουστεί και την περσινή σεζόν, επί εποχής Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ.