Την οργή των οπαδών της ΑΕΚ προκάλεσε η πρώτη γκέλα στο πρωτάθλημα από τη Λαμία, μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια, από τη Λαμία για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Η ισοπαλία με την ομάδας της Φθιώτιδας προκαλεί τεράστια δυσφορία ιδιαίτερα από τη στιγμή που η ομάδα έχει μείνει εκτός Ευρώπης και δείχνει, ότι έχει χάσει τον χαρακτήρα της.

Οι Ενωσίτες κατέκλυσαν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ με μηνύματα, στα οποία τα βάζουν με τον Ματίας Αλμέιδα και φωνάζουν για την απόκτηση κλασσικού φορ. Το Sportdog συγκέντρωσε τα πιο χαρακτηριστικά μηνύματα και σας τα παρουσιάζει:

"Μετά από αυτή τη γκελα, αν εμφανιστεί ξανά ο Αμραμπατ, ο Πινέδα, ο Γκατσινοβιτς και ο Χατζισαφί, θα αποτελεί σκάνδαλο. Ντροπή σας. ΧΦΤΟΥ

Η ομάδα αρρωσταίνει επικίνδυνα,κάτι που επαναλαμβάνεται δεν είναι τυχαίο.Ειναι θέμα ψυχολογίας,είναι θέμα αλλαγής διοίκησης,είναι θέμα προπονητή....δε ξέρω......πάντως εκπέμπεται κάτι άρρωστο. Οι παίκτες παίζουν πλέον μόνο για πάρτη τους,ομάδα δεν υπάρχει.....πολύ φοβάμαι ότι έρχονται χειροτερα.

Όσοι δεν βλέπουν τα μαύρα χάλια της ομάδας θα τα δουν όταν χάσουμε και το πρωταθλημα πριν τα Χριστούγεννα.

Αν θες να λέγεσαι κανονική ομάδα πρέπει να έχεις και κανονικό επιθετικό να βάζει την μπάλα στο πλεκτό . Τα υπόλοιπα είναι για τους ειδικούς...

Τα σέντερ μπακ που έχουμε καθώς και το 6αρι δεν είναι για το ποδόσφαιρο που θέλει αυτός ο προπονητής να παίξει. Επίσης πολλά και εγκληματικά λάθη τακτικής μπροστά. Είναι αδουλευτη η ομάδα; Με παίκτες που δεν είναι όμως χθεσινοι... Μήπως μεγάλη μερίδα παικτών θέλει να το διώξει γιατί τους πιέζει με το στυλ παιχνιδιού που θέλει να παίξει; Σίγουρο είναι ότι έτσι ούτε καν τέταρτοι.... Δικαιώνονται πάντως αυτοί που λένε ότι το νταμπλ το πήρε ο βοηθός του....εκ των αποτελεσμάτων....

Το μονο σχολιο που θα κανω ειναι πως και τα σχολια ειναι ανοικτα αυτη την φορα?....τα αλλα τα αφηνω στους υπολοιπους...

Μιλάμε για ομάδα έκτρωμα... Χωρίς αρχή μέση κ τέλος... Να μην κάνουμε όμως κριτική στον Αλμέιδα γιατί θα μας βάλουν πιπέρι... Ρότα λίγος, Οντουμπατζο για γέλια, πηλιος λίγος θες αριστερό μπακ, όχι άλλο καράφλα δεν δίνει πάσα ούτε από το δεξί στο αριστερό πόδι, Γκαρσία αν σου δίνουν 22 τον δείνεις με κορδέλα.... Θέλουμε επιθετικοοοοοοοοο

Έχει φτάσει τέλος Αυγούστου και παίζουμε χωρίς φορ! Ο Περέιρα πότε θα παίξει; Ο Φερνάντεζ που έχει το 1-1 είναι εκτός αποστολής! Σοβαρευτείτε γτ αν βγούμε 5οι θα είναι επιτυχία! Θα λέμε για την τύχη στο σουτ του Κοϊτα με τη Λαμία! Αν είναι δυνατόν!

Ομάδα χωρίς αρχή μέση και τέλος. Με έναν Προπονητή που μόνο κακό κάνει πλέον…. με παλαίμαχους όπως ο βιντα και ο Τσούμπερ απλά να πιάνουν θέση και ολόκληρη ομάδα χωρίς σοβαρό 6αρι και δεύτερο φορ.. Κυριε Ηλιοπουλε κάνε επιτέλους αυτό που πρέπει και διώξε τον προπονητή. Ο κύκλος του στην ομάδα έχει κλείσει. ΥΓ Κάποιοι δημοσιογράφοι μας ας μας απαλλάξουν και αυτοί από την παρουσία τους, βλέπε αυτούς που γουστάρουν τρέλα Αλμειδα, ας ασχοληθούν με το χάντμπολ

3ο σερί ματς που παίζουν μετά το 85, δεν είναι θέμα παιχτών, είναι θέμα νοοτροπίας αυτό...δε μπορώ να βλέπω μπάλα στα μπακ να μη μπορούν να τη δώσουν κάπου επειδή δεν έχουν, και δε μπορεί να μας σώζουν πάντα οι αμυντικοί με γκολ.

Και την συνέχεια την ξέρουμε!! οι παίκτες δεν κατάφεραν να βγάλουν στο χορτάρι αυτά που έχουμε πει στην προπόνηση! έχουμε δει τα λάθη μας και θα τα συζητήσουμε, συνεχίζουμε πάνω στο πρότζεκτ για το 28!!α και έχουμε πολλούς παίκτες και δεν χρειαζόμαστε ενίσχυση άλλη!!! και ο θεός βοηθός!!

Προβλεψημοι μέχρι αηδίας,ίδια 11αδα ενώ έχει παιχταράδες...τον Φερναντες που χρειάζεται σε αυτές τις άμυνες που είναι απτους λιγους που μπορούν να διεισδύσουν τον άφησε εκτός κ μου έχει τον γκατζινοβιτς τον ξυλινο αποστολή!τα ίδια έκανε κ με τν Φαν Βερτ κ τελικά μείναμε χωρίς σέντερ φορ,τον πήραμε 1ο σκόρερ από πρωτάθλημα κ τν έδιωξε!στο γκολ δεν έχει παίχτη εκτος περιοχής κ είναι 2 μόνοι τους ..μετά θα φταίνε τα ατομικά λάθη!....απορώ γιατί παίρνουμε παιχτες κ δεν τους βάζουμε αυτό είναι πρωτακουστο!περειρα-λαμελα αλλαγη-φενρνατες-τσιλουλη κλπ για να βάλει ένα παίχτη όπως με το πηλιο πρπει να γίνει σεισμός!

Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι έχει κλείσει ο κύκλος αυτού του προπονητή στην ομάδα μας είναι εκτός πραγματικότητας!

Η σημερινή απώλεια είναι και απώλεια πρωταθλήματος!! Όταν χάνεις ματς στην έδρα σου που θα έπρεπε να τα καθαρίζεις 3-0 από ημίχρονο τότε δεν είσαι διεκδικητς πρωταθλήματος, κυνηγάς απλά την είσοδο στα πλέι οφ

Σε 1 μήνα θα είμαστε 10 βαθμούς πίσω. 26 τελικές 1 γκολ. Η Λαμία 2 τελικές 1 γκολ. Μια χαρά. Μην παίρνετε επιθετικό καθίστε όπως είστε.

Κάπου εκεί έξω υπάρχει ένα δέντρο που δουλεύει υπερωρίες για να αναπληρώσει το οξυγόνο που θα σπαταλησει ο Αλμέιδα για να μας πει πάλι δικαιολογίες. θέλω να πάει να το βρει και να του ζητήσει μια μεγάλη συγνώμη"