Η ΑΕΚ χρειάζεται οπωσδήποτε ένα φορ και στη Βουλγαρία αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη συμφωνία με τη Λουντογκόρετς για την απόκτηση του Κουαντουό Ντουά.

Ο Ελβετός επιθετικός ήταν παρών στο Εuro 2024, πετυχαίνοντας και το πρώτο γκολ στη νίκη με 3-1 επί της Ουγγαρίας, με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα να υποστηρίζουν ότι μένει μόνο να τα βρουν οι «κιτρινόμαυροι» με τον ίδιο τον παίκτη, ώστε να ενταχθεί στην Ένωση.

«Οι διοικήσεις ΑΕΚ και Λουντογκόρετς έχουν καταλήξει σε συμφωνία για τον παίκτη. Τα πάντα για το deal έχουν καθοριστεί, αλλά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής καθυστερεί την οριστικοποίησή του, καθώς δεν μπορεί να έρθει σε συμφωνία με τα αφεντικά της αθηναϊκής ομάδας για τους προσωπικούς του όρους.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται και αναμένεται τις επόμενες μέρες να ολοκληρωθούν και ο Ντουά να φορέσει την ομάδα της ΑΕΚ», αναφέρεται στην ιστοσελίδα «aktualno.bg».

Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, άνθρωποι της ΑΕΚ τσέκαραν δια ζώσης τον 27χρονο φορ στο ματς της Λουντογκόρετς με την Πετροκούμπ για τα play off του Εuropa League, στο οποίο άνοιξε το σκορ στο 23’, στη νίκη της ομάδας του με 4-0.