Προβληματική συνεχίζει να είναι η εικόνα τού Παναθηναϊκού στο πρώτο διάστημα της σεζόν, με αποκορύφωμα την εμφάνιση εναντίον του Λεβαδειακού - Με την παρτίδα να σώζεται την τελευταία στιγμή με το γκολ του Σπόραρ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Τότη Φυλακούρη, που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να δει την ομάδα από κοντά, προκειμένου να σχολιάσει το πώς παρουσιάζεται αλλά και τι φταίει για την εικόνα της.

Γιατί οι οπαδοί των Πράσινων ήδη έχουν αρχίσει την (δικαιολογημένη) μουρμούρα, αφού φέτος επενδύθηκαν χρήματα για μεταγραφές επιπέδου αλλά η ομάδα δεν δείχνει ότι κάτι καλό μπορεί να επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον της.

"Κουρασμένος ή απροπόνητος ο Παναθηναϊκός; - Χειρότεροι στο ροτέισον - Δεν υπάρχει το κέντρο"

"Η ομάδα είναι κουρασμένη, απροπόνητη, δεν ξέρω. Στόπερ δεν έχει, στο κέντρο εξαφανίζονται, είχε τόσες ευκαιρίες ο Λεβαδειακός και εμείς τελική προσπάθεια μηδέν. Το ροτέισον γιατί το κάνει, τόσο κουρασμένοι είναι; Τα βασικά στελέχη βέβαια είναι κουρασμένα, δεν μπορούν να περπατήσουν. Αλλά ροτέισον κάνουν σε 2-3 παίκτες. Εδώ βγάζει 6-7 και αυτοί που μπαίνουν παρουσιάζονται χειρότεροι", ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και συμπλήρωσε:

"Η μουρμούρα του κόσμου είναι δικαιολογημένη, αλλά λόγω του ότι είμαστε στην αρχή οι ομάδες δεν είναι έτοιμες - Έχουν κάποια δικαιολογία. Ειμαι απογοητευμένος όχι από την εμφάνιση αλλά από τους παίκτες που κάνουν πολλά λάθη, ειδικά στην αμυντική διάταξη. Δεν υπάρχει και το κέντρο, έτσι όπως πάμε θα αργήσει να έρθει στα καλά της η ομάδα".

"Κρέμασε ο Ιωαννίδης - Αργός ο Σπόραρ - Τι θα κάνουμε με τη Λανς"

Είναι γεγονός, πάντως, ότι με τον Ιωαννίδη στην 11άδα του ο Παναθηναϊκός είναι διαφορετικός.

"Ο Ιωαννίδης είναι από τον τραυματισμό, είχε απουσία και αυτά έχουν στοιχίσει μέχρι να βρει στο 100% τη φόρμα του. Και με τη Λανς έβαλε υπέροχο γκολ, αλλά μετά το 65΄ κρέμασε. Ο Σπόραρ είναι αργός, δεν μπαίνει στην περιοχή εύκολα. Ο Ιωαννίδης τρώει ξύλο και στο τέλος χρειάζεται να περάσει και δύο αντιπαλους. Στην προπόνηση δεν κάνουν συστήματα τακτικής, για να του βγάζουν έξυπνες πάσες;".

Ποια είναι η γνώμη που έχετε σχηματίσει για τον Ντιέγκο Αλόνσο;

"Ο προπονητής φαίνεται ότι είναι σαστισμένος, κι από τις κινήσεις του δεν ξέρω τι να πω. Είναι πολλά τα λάθη που γίνονται. Ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να βάλει δύο γκολ. Παίζουμε με τη Λανς που είναι πολύ γρήγορη ομάδα, τι θα κάνουμε εκεί; Μακάρι να περάσουμε και να πάμε παρακάτω, αλλά δεν γίνεται κάθε εβδομάδα να έχουμε τα ίδια".