Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ο οποίος τρέχει με τις ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αφού αρχικά αναφέρθηκε στη ρεβάνς με τη Σάμροκ Ρόβερς, συνέχισε με τα ονόματα που συνδέονται με τον «δικέφαλο του Βορρά»:

-Όσον αφορά τον Εντοάρντο Μπόβε ξεκαθάρισε ότι είναι η πιο δύσκολη περίπτωση από όσες εξετάζει για τη μεσαία γραμμή και το παλεύει με κάθε πιθανό τρόπο για να τον κάνει δικό του.

-Στο θέμα του στόπερ έκανε λόγο ότι είναι προχωρημένα τα πράγματα με τον Ομάρ Κόλεϊ και απομένουν λεπτομέρειες, ενώ στόχος είναι να αποκτηθεί και δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός.

-Για τον Τιμουέ Μπακαγιόκο επισήμανε πως είναι η πιο βατή περίπτωση, με τον Γάλλο μέσο να επιδιώκει επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ προκειμένου να τους διαβεβαιώσει ότι είναι σε καλή κατάσταση, μια επικοινωνία που έφερε αποτέλεσμα.

-Με τον Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς του Άγιαξ που γράφτηκε τη Δευτέρα (26/08) σχολίασε ότι οπισθοχώρησε η περίπτωσή του, τονίζοντας συνολικά ότι ακόμη και σε... μια ώρα μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα στο μεταγραφικό κομμάτι.